Mensen ontmoeten niet zomaar elkaar. La Verna biedt een ‘veilige’ haven waar je kan aanmeren na vele woelige levensstormen. Het is deugddoend om zielsgenoten te ontmoeten.

abdijweekend

Het was een inspirerend en samenhorig weekend, te midden van de mooie en deugdelijke natuur, met talrijke lieve en zachte mensen, waarbij ik echte verbondenheid voelde. De heerlijke zangmomenten vond ik ‘top’, maar ook de getuigenissen, de sacrale dans, de eetmomenten samen de prachtige natuurwandeling in het zonnetje, alles samen zo hartverwarmend! Dankjewel daarvoor!

Ik wil danken voor de inzet en deskundigheid waarmede dit weekend werd begeleid. Tijdens zo’n weekend drijven er dan wolkjes van hemels geluk voorbij en bedwelmen mij even met zoete nectar, zoals de geur van een heel lekkere taart die je plots prikkelt en waar je eventjes kan van proeven. Ik wil die wolkjes dan pakken, maar dat laten ze niet toe, ze willen verder gaan.

Wandelen
in stilte
me laten overrompelen
door geuren kleuren geluiden adembenemend

Foto’s : François Bouckaert & Nele Dewicke | Onze gids Rita nam ons mee op stap doorheen een prachtige natuur