Olga Bosmans (1961) en Gaston De Smet (1953) zijn al meer dan 25 jaar samen op pad, niet alleen als levenspartners maar ook op hun weg naar persoonlijke groei en bewustzijn. Ze zijn beiden opgeleid als lichaamstherapeut en Biodanzadocent en ze lieten zich inspireren door tal van verdiepingscursussen zoals intuïtieve ontwikkeling, tantra, familieopstellingen, yoga, meditatie, …
Olga studeerde economie en was lang actief in het bedrijfsleven. In 2011 besloot ze naar haar hart te luisteren en mensen te begeleiden op hun zoektocht. Momenteel werkt ze als loopbaanbegeleidster, is zelfstandig coach en geeft cursussen rond o.a. stress en burn-out.
Gaston is gepensioneerd architect en voelt nood aan nieuwe uitdagingen. Samen willen ze via Biodanza mensen terug bij hun levensvreugde brengen en hen zo ondersteunen in hun groeiproces.
Tel. 09 225 69 95 of 0477 47 58 50 of mail olgab9000@gmail.com.

Edward Burvenich (1982) ) is lifecoach en familiaal bemiddelaar en heeft zijn zelfstandige praktijk te Gentbrugge. Hij studeerde rechten en was acht jaar advocaat. In 2014 besloot hij zijn innerlijke stroom te volgen en zijn professioneel leven om te gooien. Hij volgde daartoe een opleiding tot erkend familiaal bemiddelaar aan de UGent en tot life- en teamcoach in het IVC te Kortrijk. Ontdekken wie je bent en wat je belangrijk vindt, en van daaruit de verbinding aan-gaan met de ander is wat hij essentieel vindt en waar hij mensen tracht bij te helpen.
09 256 32 29 – 0486 78 06 64 – eb@impacta.be – www.impacta.be

Kristel Busschaert (1968) is, na heel wat professionele omzwervingen, de weg ingeslagen van mensen begeleiden op hun pad naar meer lichaams-bewustzijn. Vanuit verschillende massage-opleidingen heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld en werkt ze heel intuïtief. Masseren kan puur ontspannend zijn, maar vaak benoemt ze ook waar ze spanningen voelt of waar emoties zich hebben vastgezet. Dat kan helpen om meer te mogen én durven voelen. Sinds kort biedt ze ook lichaamsgerichte verliesbegeleiding aan.
Ze werkt ook graag met kinderen, omdat die nog vol ver-wonder-ing en diep verbonden met de essentie van het Leven met die grote –L zijn!
Wat haar voedt zijn ont-moetingen met nieuwe mensen, lezen én schrijven, reizen, nieuwe plekken ontdekken, nu steeds dichterbij huis.. Ze droomt van een wereld waarin mensen geloven in én vertrouwen op het oneindig potentieel en over-vloed van ons intelligent universum dat het zo vaak zo veel beter weet dan al onze hoofdjes samen.
0496 06 39 84 – kristel@handenhelen.be – www.handenhelen.be

Vincent Claeys Bouuaert (1957) is al meer dan dertig jaar advocaat en werkt ook als bemiddelaar. Hij helpt graag mensen bij het oplossen van conflicten. Daarnaast verdiept hij zich in verschillende opleidingen rond meditatie, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Hij is al van bij het begin medewerker van La Verna en voelt zich een spiritueel reiziger. Hij vindt het bijzonder om bij een beweging te zijn waarin kan gedeeld worden over de eigen spirituele groeiweg, vrij van alle dogma’s en in respect voor elkaars overtuigingen.
Tel. 0474 37 50 27 of mail vincentcb@skynet.be

Lies Daenen (1966) is kunstenares, filosofe en procesbegeleidster. Ze begeleidt complexe veranderingstrajecten bij men-sen, organisaties en overheden. Als intuïtief-creatief verbinder met intussen een hoop ervaring. Als kunstenares probeert Lies iets zichtbaar te maken van de schoonheid en kracht van het kwetsbare. Haar werk ziet ze als een beeldende ver-taling van innerlijke waarneming en engagement, altijd nauw verbonden met haar spirituele pad. Na een verstilde peri-ode die gepaard ging met intensieve meditatie wordt haar werk nu weer figuratiever en expressiever. Een uitdrukking van de Sjamanistische weg die ze de laatste jaren verkent. Lies schrijft geregeld over kunst en maatschappelijke the-ma’s. Daarnaast is ze onder meer kernlid van Corporate Rituals. En sinds het begin van de Corona-lockdown van de Post-Corona Movement, een burgerbeweging die mensen uitnodigt om te dromen van en te bouwen aan een andere we-reld. Een wereld waarin het welzijn van ieder mens, van onze planeet én van de toekomstige generaties voorop staat. In al zijn diversiteit.
0496 58 00 02 – lies.daenen@telenet.be – www.liesdaenen.be

Fee Nathanja De Boel (1970). Je eigen natuur ontdekken en erkennen is een rode draad in haar leven. Als circustheater-maker en fysiek acteur heeft ze gedurende 20 jaar meegewerkt aan allerhande sociaal-artistieke projecten in binnen- en buitenland. Daarnaast begeleidt ze als gecertificeerd Natuurtherapeutische coach zowel groepen als een op een sessies rond allerhande thema’s zoals burn-out preventie, hsp, rookverslaving en eetstoornissen. Haar grote inspiratiebron-nen zijn geweldloze communicatie, yoga, emotioneel lichaamswerk en de kracht van de natuur. Telkens opnieuw wordt ze verrast en geraakt hoe veelzijdig wij als mens wel zijn. Ze droomt van een wereld waar elk levend wezen zich mag ontwikkelen en diep gelukkig mag zijn in verbinding met zichzelf, de ander en al wat is.
0485 865 907 – hetwildeweten.be@gmail.com – www.hetwildeweten.be

Inge Huys (1970) is verpleegkundige in hart en nieren. Daarnaast ontwikkelde ze een passie voor geweldloze communicatie. Ze volgde verschillende opleidingen bij gecertificeerde trainers, en ook een 10 daagse internationale intensieve training in het buitenland. Ze blijft zich bijscholen en is ervan overtuigd dat we met dit mooi gedachtegoed van Marshall Rosenberg een steentje kunnen bijdragen aan de wereldvrede.
Ze is geboeid door persoonlijke ontwikkeling vanuit een holistische mensvisie. Omgaan met mensen blijft haar fascineren. Ze is gehuwd en moeder van 2 adolescenten.
Tel. 0479 53 58 29 of mail inge.huys@telenet.be

Frederic Meyvaert (1965) is van jongsher geboeid door het Oudgriekse aforisme γνῶθι σεαυτόν (‘ken uzelve’) en de eeuwige wijsheidstraditie. Als ondernemer en museumspecialist reisde hij de wereld geregeld rond om antieke culturen in het licht te helpen zetten. Tijdens zijn omzwervingen kwam hij niet alleen in contact met politiek-economische actoren, archeologen, kunsthistorici en cultuurfilosofen, maar ook met de spirituele scène. Hij ontmoette gnostische christenen, neoplatonisten, alchemisten, soefi’s, bhakta’s, yogi’s, advaitins, taoïsten, zen meesters, dzogchenpas en sjamanen. Hij deelt graag wat hij tijdens zijn reizen en op zijn zitkussen geleerd heeft, zoals het belang van openheid, humor, stilte, verwondering en het blijvend centraal stellen van je eigen ervaring.

Melissa Missault (1983) is op de eerste plaats een zinzoeker en bruggenbouwer. Gedreven door diepere universele waarden gaat ze op zoek naar diverse vormen van verdieping, verstilling en verbinding. Haar werkervaring op de voormalige stiltehoeve Metanoia heeft de nood en zin in deze zoektocht versterkt.
Ze gaf reeds meerdere workshops rond persoonlijke ontwikkeling. En nog steeds volgt ze opleidingen die gericht zijn op het ondersteunen en begeleiden van mensen op hun levensweg.
Ze organiseert regelmatig een huiskamerrestaurant bij haar thuis in Torhout. Het ritueel van samen zitten aan tafel, eten delen met elkaar, elkaar ontmoeten in een rustige omgeving vindt ze een boeiende uitdaging in deze tijden.
0473 52 60 23 – melissa.missault@telenet.be – www.rozemarijnenmelisse.be.

Mo El Basi (1961) emigreerde als klein kind samen met zijn ouders uit Marokko naar België. Hij werd opgevoed binnen de grenzen van de Islam maar gaandeweg leerde hij andere godsdiensten kennen en ervaren. Zijn hart en denken ken-nen geen grenzen. Met open geest en zonder enig vooroordeel gaat hij met iedereen in dialoog. Bij GEA volgde hij psychodynamica ‘’healing en readingstechnieken. Zo leerde hij de diepere betekenis van het leven begrijpen. Naast de activiteiten in zijn praktijk: reiki, meditatie en coaching, begeleidt hij mensen op spirituele 10-daagse tochten door de Sinaï woestijn om ze dichter bij hun kern van zijn te brengen, op een hele zachte wijze en met een oeverloos geduld. Zijn motto is “ iedereen verdient het om gelukkig te leven zonder pijn”.
0485 60 62 47 – de-steen@hotmail.com – www.de-steen.be

Ivy Pelkmans (1982) is licentiate Toegepaste Economische Wetenschappen, mama van Mats (8) en Vic (5) en levensge-nieter. Na een carrière als marketing manager van o.a. Miracoli, Oreo, Milka, TUC en LU en een korte tussenstop als account director in een reclamebureau, gooide zij het roer compleet om. Vanuit een diepe drang naar meer bewust-zijn en het commitment om werkelijk te gaan léven in plaats van overleven, liet ze het bedrijfsleven compleet achter zich. Vandaag geniet zij van een sabbatical om meer vorm te geven aan wat ze echt wil doen: schrijven, leven en spreken vanuit het hart. Weldra start Ivy een 4-jarige opleiding tot life coach. Het is haar doel om zoveel mogelijk mensen te inspireren in het vinden van zichzelf en het uitdragen van hun authentieke zijn. Eerlijkheid, authenticiteit en met mildheid in je kracht staan zijn de waarden ze vol overgave wil uitdragen.
0498 70 55 87 – ivypelkmans@gmail.com

Brigitte Puissant (1960) is orthopedagoge. Ze werkte in een CLB en later als docente in Odisee Brussel Bachelor Kleuter-onderwijs. Ze heeft twee dochters en een kleindochter waar ze stapel op is. Brigitte is nu met rustpensioen. Dankzij een zware burn-out ontdekte ze haar schrijftalent. Ze schrijft columns, haiku’s en werkt aan een boek. Recent schreef ze samen met haar dochter het boek ‘Baloena’ op basis van levensechte ervaringen met een Afghaans gezin aan de Brugse Poort. Sinds haar vijftiende levensjaar gaat haar hart uit naar kansarme kinderen met een migratie-achtergrond. Het evangelie was en is inspiratiebron. Franciscus en Clara van Assisi zijn voor haar spirituele gidsen. Als vrijwilliger bij TAU (Franciscaanse beweging in Vlaanderen) begeleidt ze een verdiepingsgroep in de Clemenspoort. Bibliodrama is hierbij haar geliefde werkvorm. In Liefde wonen en ze uitstralen, met een voorkeur voor de meest kwetsbaren, is haar belangrijkste levensdoel.
0474 76 84 77 – brigitte.puissant@hotmail.com

Jan Timmerman (1964) is filosoof en therapeut. De voorbije 15 jaar specialiseerde hij zich in familie- en systeemopstellingen. Hij ontdekte hoe opstellingen – en de kracht van het wetende veld – fenomenen zicht-baar maken die gewoonlijk verborgen blijven. Hij combineert in zijn werk de finesses van intuïtie met een no-nonsensehouding. Zo kunnen opstellingen nieuw perspectief brengen in situaties die vast lijken te zitten.
Tel. 0488 58 04 55 of mail jan@praktijkdekeerkring.be
Zie ook: www.praktijkdekeerkring.be

Nancy Van Compernolle (1967) heeft 25 jaar als kleuterjuf gewerkt, waarvan 12 jaar in een Steinerschool. Ze volgde allerlei cursussen voor persoonlijke ontwikkeling en verdieping en ook creatieve workshops, zoals zang, dans, tekenen en schilderen. Ze is zeer geboeid door dans en volgde diverse dansstages: sacrale dans bij verschillende docenten, renaissancedans, hedendaagse dans en dansexpressie. Haar liefde voor sacrale dans wil ze graag delen met geïnteresseerden binnen La Verna.
Tel. 09 224 04 08 of 0473 21 55 63 of mail nancy.vancompernolle@hotmail.com

Geertrui Van Hooreweghe (1964) werkt als verpleegkundige in een palliatief centrum. Dit werk helpt haar om zin te geven in haar eigen leven en te leren omgaan met de dood. Ze begeleidt graag mensen in hun rouw- en stervenspro-ces.
Intussen vormde ze zich vele jaren bij Timotheus in Intuïtieve ontwikkeling en Innerlijk leiderschap. Cranio-sacrale thera-pie, healing in reiki en klankschalen, ancient healing massage deelt ze ook graag met anderen.
0498 11 76 00 – geertruivanhooreweghe@hotmail.com

Kristin Vanschoubroek (1953) is licentiate rechten, studeerde gezinswetenschappen en volgde opleidingen gestalt, psychosynthese en de bejegeningsmethode (Nand Cuvelier). Ze heeft een zelfstandige prak-tijk voor individuele begeleiding, partner- en gezinsbegeleiding en ze is groepstrainer. In haar werk combineert ze spirituele en psychologische inzichten. Het doel van haar werk is mensen vrijmaken, zodat ze kunnen leven vanuit hun authenticiteit. Kristin is de stichter en bezieler van La Verna.
Tel. 09 282 21 81 of mail kristin@laverna.be

Adriaan van Zelst (1942) heeft steeds op twee sporen geleefd. Meer dan dertig jaar werkte hij in het bedrijfsleven. Einde 1999 ging hij op pensioen als Algemeen Directeur KBC en Voorzitter van het Crisiscomité KBC. Ook werkt hij al meer dan veertig jaar als therapeut en coach voor particulieren, bedrijfsleiders en groepen. Hij is oprichter-directeur van het ‘Centrum voor Bewustzijnsgroei Kosmadrileen’ en senior-trainer van het ‘Centrum Zijnsoriëntatie België’. Hij heeft tot nu toe meer dan duizend voordrachten, cursussen en workshops gegeven over bewustzijnsgroei, kosmische wetten, symbolentaal en andere esoterische onder-werpen. Tel. 0475 26 60 44 of mail adriaan.vanzelst@telenet.be. Zie ook: www.kosmadrileen.be

Adinda Verbanck (1974) werkte als maatschappelijk werkster in een psychiatrisch ziekenhuis en als traject-begeleidster in thuissituaties. Zij deed ervaring op met vele doelgroepen. Het raakvlak van klassieke hulp-verlening, alternatieve hulpverlening en spiritualiteit boeit haar. Ze volgde een opleiding tot systemisch counselor (gezins- en relatiebegeleiding) en tot sjamanic counselor. Ze houdt van sprookjes en mythen en is geïnteresseerd in de verschillende wijsheidstradities. Het is vooral de verbinding met de kwetsbaarheid van anderen en van zichzelf die Adinda sleutels aanreikt om het hart te openen en mildheid te ontwaren. Adinda heeft een eigen praktijk “Op verhaal komen”. Hier ondersteunt ze mensen om de verbinding met het eigen levensverhaal te verdiepen.
Tel 0491/91 61 69 of mail adindaverbanck@hotmail.com. Zie ook www.opverhaalkomen.eu

Trees Verwilligen (1942) besefte al in haar kinderjaren dat je mensen echt kon leren kennen door hun lichaamstaal, hun handen en hun handschrift (op het schoolbord!). Later ging ze nog veel meer van de mensen begrijpen door de num-mers (van hun naam en van hun geboorte) en dat werd nog duidelijker als ze gebruik maakte van de prachtige beeld-taal van de Tarot. Trees volgde de kunstacademie: schilderen. Haar levensdroom! Later in haar leven aangevuld door de studie: restauratie. Maar haar interessegebied veranderde meer en meer: Ze studeerde 3 jaar theologie en daar-naast vele jaren Joodse Mystiek waarin de mens en de betekenis van de getallen een grote rol spelen. De relatie God/mens boeit haar zeer! Ze ontmoette Niek van der Mark die voor haar de weg opende van de Tarot. Ze studeerde enke-le jaren bij hem en ging toen zelf consulten geven. Later ontstonden er ook les groepjes, bij haar thuis.
0031(0)118616400 – tverwilligen@gmail.com – www.treesverwilligen.nl

Ilse Wanten (1973) is een visionair, artieste, researcher en schrijfster. Ze is tevens grondlegger en activator van het Kristal-lijne Eenheidsenergie-netwerk waardoor ze veel reist. Al op jonge leeftijd leerde Ilse Wanten leven met visioenen en had ze ervaringen met de bewoners van de Hogere Lichtwerelden. Haar herinneringen aan vorige levens – die de mainstream geschiedenis grondig herschrijven! – dwongen haar jarenlang tot allerlei diepgaande (zelf-)onderzoeken en duwden haar als vanzelf in een spelende en bespiegelende artistieke richting. Of Ilse nu werkt(e) als actrice, danse-res, performance-artieste, model, (licht-)figurante, haar eigen videoclips of muziek maakt, die als een soundtrack bij haar geschreven werk kan worden opgevat: alles draait om bezieling. Ilse schreef ook reeds twee boeken – Ziel in Zicht! (2012) en Lieve Hemel (2019) – waarin ze haar inzichten en persoonlijke kosmische ervaringen bundelde. (Beide boeken verschijnen binnenkort ook in het Engels en als e-book.) Op dit moment werkt Ilse aan een nieuwe videoclip, bereidt ze een eerste lezingen-toernee voor en schrijft ze artikelen (Spiegelbeeld, Bloom, La Verna, ect.).
0484 02 05 02 – ilsewanten@yahoo.com – www.ilsewanten.com