Olga Bosmans (1961) en Gaston De Smet (1953) zijn al meer dan 25 jaar samen op pad, niet alleen als levenspartners maar ook op hun weg naar persoonlijke groei en bewustzijn. Ze zijn beiden opgeleid als lichaamstherapeut en Biodanzadocent en ze lieten zich inspireren door tal van verdiepingscursussen zoals intuïtieve ontwikkeling, tantra, familieopstellingen, yoga, meditatie, … Olga studeerde economie en was lang actief in het bedrijfsleven. In 2011 besloot ze naar haar hart te luisteren en mensen te begeleiden op hun zoektocht. Momenteel werkt ze als loopbaanbegeleidster, is zelfstandig coach en geeft cursussen rond o.a. stress en burn-out. 
Gaston is gepensioneerd architect en voelt nood aan nieuwe uitdagingen. Samen willen ze via Biodanza mensen terug bij hun levensvreugde brengen en hen zo ondersteunen in hun groeiproces.
Tel. 09 225 69 95 – 0477 47 58 50 of mail olgab9000@gmail.com

Annick Baillieul (1952) richtte De Dans-‘Ruh’ vzw, op. Deze vereniging houdt zich bezig met dansen uit Noord -Afrika en het Midden Oosten. Geboeid door de rijkdom van de Oosterse danstradities ging Annick op reis naar verschillende van de betrokken landen om eigen research te verrichten en zo de verschillende dansstijlen te kunnen doorgeven aan haar dansleerlingen. Annick is ook geboeid door spiritualiteit en de band die tussen dans en spiritualiteit kan ontstaan. Wat ze beleefde in de lila’s in Marokko verwerkte ze in een trancedans die de groep al meerdere malen op de scene bracht. Mail De.dans.ruh@telenet.be

Herman Meirhaeghe (1949). West-Vlaams Gentenaar. Vader van twee zonen, vier kleinkinderen. Latijns-Griekse Humaniora Sint-Jozefscollege Tielt. Kandidaturen Psychologische en Pedagogische Wetenschappen UGent. Gewezen ambtenaar bij het Beleidsdomein Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. Mede-oprichter en begeleider van verschillende Gentse meditatiegroepen in de zen-boeddhistische traditie. Zenmonnik. Auteur van “Hoe Bodhidharma naar Gent Kwam: Ontstaansgeschiedenis van Zen in Gent (1975-2010)”. Begeleidt ook een meditatiegroep binnen de Wereldgemeenschap voor Christelijke Meditatie. Auteur van “Het Pad van Meditatie als Levensweg” – de swami, de mantra en non-dualiteit”. Publiceert in spirituele tijdschriften. Bewandelt eveneens sjamanistische paden. Beoefent sedert 50 jaar droomwerk via de Jungiaanse benadering. Stambewaarder van het geslacht Van Meirhaeghe en auteur van de Genealogie Van Meirhaeghe (1200-2016)”. Publiceert over uiteenlopende historiografische onderwerpen in diverse geschiedkundige jaarboeken. Mens van de Weg.

Ivy Pelkmans (1982) is licentiate Toegepaste Economische Wetenschappen, mama van Mats (8) en Vic (5) en levensgenieter. Na een carrière als marketing manager van o.a. Miracoli, Oreo, Milka, TUC en LU en een korte tussenstop als account director in een reclamebureau, gooide zij het roer compleet om. Vanuit een diepe drang naar meer bewustzijn en het commitment om werkelijk te gaan léven in plaats van overleven, liet ze het bedrijfsleven compleet achter zich. Vandaag geniet zij van een sabbatical om meer vorm te geven aan wat ze echt wil doen: schrijven, leven en spreken vanuit het hart. Weldra start Ivy een 4-jarige opleiding tot life coach. Het is haar doel om zoveel mogelijk mensen te inspireren in het vinden van zichzelf en het uitdragen van hun authentieke zijn. Eerlijkheid, authenticiteit en met mildheid in je kracht staan zijn de waarden die ze vol overgave wil uitdragen. 
Tel. 0498 70 55 87 of mail ivypelkmans@gmail.com

Kristin Vanschoubroek (1953) is licentiate rechten, studeerde gezinswetenschappen en volgde opleidingen gestalt, psychosynthese en de bejegeningsmethode (Nand Cuvelier). Ze heeft een zelfstandige prak-tijk voor individuele begeleiding, partner- en gezinsbegeleiding en ze is groepstrainer. In haar werk combineert ze spirituele en psychologische inzichten. Het doel van haar werk is mensen vrijmaken, zodat ze kunnen leven vanuit hun authenticiteit. Kristin is de stichter en bezieler van La Verna.
Tel. 09 282 21 81 of mail kristin@laverna.be

Nancy Van Compernolle (1967) heeft 25 jaar als kleuterjuf gewerkt, waarvan 12 jaar in een Steinerschool. Ze volgde allerlei cursussen voor persoonlijke ontwikkeling en verdieping en ook creatieve workshops, zoals zang, dans, tekenen en schilderen. Ze is zeer geboeid door dans en volgde diverse dansstages: sacrale dans bij verschillende docenten, renaissancedans, hedendaagse dans en dansexpressie. Haar liefde voor sacrale dans wil ze graag delen met geïnteresseerden binnen La Verna.
Tel. 09 224 04 08 of 0473 21 55 63 of mail nancy.vancompernolle@hotmail.com

Kathleen Van Driessche (1964) studeerde voorbereidende architectuur en PUFO (publiciteit – fotografie – marketing) in St. Lucas te Gent. In 1986 stapte ze in de familiezaak ‘Opel Willy’. Samen met een team van 30 medewerkers haalden ze vele jaren de top. Als businessvrouw gaat ze tot het uiterste. Verbondenheid met haar team en klanten stond voorop. In 2010 volgt ze haar droom: ze vindt haar zielsplek in Ennis, Montana –USA. Daar woont ze een gedeelte van het jaar.  Begin 2020 werd de zaak overgelaten. Nu kon ze haar creatieve zijde, de kunstenares ‘Tiki’, meer ruimte geven: schilderen, fotografie en creatief bezig. Sedert 2016 is ze de lay-outer van het La Verna tijdschrift. Het grafisch vormgeven is een plezier, en mensen daarmee gelukkig maken is de meerwaarde. Ze is nu ook webmaster.  La Verna is voor haar al jaren een thuishaven en levensanker. De workshop Authenticiteit deed haar  groeien en in verbinding blijven. Ze maakt deel uit van de werkgroep coördinatie en van het bestuursorgaan van La Verna.  Tel. 0497/58 11 58 of mail kathleen@chatooke.comwww.tikiart.be

Geertrui Van Hooreweghe (1964) werkt als verpleegkundige in een  palliatief centrum. Dit werk helpt haar om zin te geven in haar eigen leven en te leren omgaan met de dood. Ze begeleidt graag mensen in hun rouw- en stervensproces.
Intussen vormde ze zich vele jaren bij Timotheus in Intuïtieve ontwikkeling en Innerlijk leiderschap. Cranio-sacrale therapie, healing in reiki en klankschalen, ancient healing massage deelt ze ook graag met anderen.
Tel. 0498 11 76 00 of mail geertruivanhooreweghe@hotmail.com

Christel Van Renterghem (1958) is germaniste. Tijdens haar loopbaan  kreeg ze ruime ervaring in de onderwijs- en zorgsector. Ze is zeer leergierig en nieuwsgierig naar kennis die ze via mensen, cursussen en boeken toegereikt krijgt. Ze volgt allerhande workshops die haar kunnen begeleiden in haar zoektocht naar fysiek en spiritueel evenwicht in dit leven. Haar grootste passie is echter literatuur. Ze heeft 11 jaar een leesgroep begeleid. Ze wil mensen aansporen om te lezen, omdat lezen een helende functie kan hebben en helpt bij het verwerken van gevoelens. De laatste jaren heeft ze zich vooral op schrijven toegelegd en is ze redacteur bij Gent Leest.
Tel. 0495/34.95.81 of mail vanrenterghemchristel@gmail.com

Ilse Wanten (1973) is grondlegger en activator van het Kristallijne Eenheidsenergie-netwerk. Al op jonge leeftijd leerde ze leven met visioenen en had ze ervaringen met de bewoners van de Hogere Lichtwerelden. Haar herinneringen aan vorige levens – die de mainstream geschiedenis drastisch  herschrijven! – dwongen haar jarenlang tot allerlei diepgaande (zelf-)onderzoeken en duwden haar als vanzelf in een spelende en bespiegelende artistieke richting. Of Ilse nu werkt(e) als actrice, danseres, performance-artieste, model, (licht-)figurante, haar eigen videoclips of muziek maakt: alles draait om bezieling. Ilse publiceerde reeds twee boeken – Ziel in Zicht! (2012) en Lieve Hemel (2019) –  en een CD – Why I live in Antwerp. Ze schrijft regelmatig artikelen voor Spiegelbeeld en Bloom Magazine en houdt er verschillende blogs op na. Die kan je vinden op haar website. Ook werkt ze op regelmatige basis voor Opera Ballet Vlaanderen. Wil  je op de hoogte blijven van haar activiteiten dan kan je je inschrijven op haar nieuwsbrief via www.ilsewanten.com