Olga Bosmans (1961) en Gaston De Smet (1953) zijn al meer dan 25 jaar samen op pad, niet alleen als levenspartners maar ook op hun weg naar persoonlijke groei en bewustzijn. Ze zijn beiden opgeleid als lichaamstherapeut en Biodanzadocent en ze lieten zich inspireren door tal van verdiepingscursussen zoals intuïtieve ontwikkeling, tantra, familieopstellingen, yoga, meditatie, …
Olga studeerde economie en was lang actief in het bedrijfsleven. In 2011 besloot ze naar haar hart te luisteren en mensen te begeleiden op hun zoektocht. Momenteel werkt ze als loopbaanbegeleidster, is zelfstandig coach en geeft cursussen rond o.a. stress en burn-out.
Gaston is gepensioneerd architect en voelt nood aan nieuwe uitdagingen. Samen willen ze via Biodanza mensen terug bij hun levensvreugde brengen en hen zo ondersteunen in hun groeiproces.
Tel. 09 225 69 95 of 0477 47 58 50 of mail olgab9000@gmail.com.

Vincent Claeys Bouuaert (1957) is al meer dan dertig jaar advocaat en werkt ook als bemiddelaar. Hij helpt graag mensen bij het oplossen van conflicten. Daarnaast verdiept hij zich in verschillende opleidingen rond meditatie, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Hij is al van bij het begin medewerker van La Verna en voelt zich een spiritueel reiziger. Hij vindt het bijzonder om bij een beweging te zijn waarin kan gedeeld worden over de eigen spirituele groeiweg, vrij van alle dogma’s en in respect voor elkaars overtuigingen.
Tel. 0474 37 50 27 of mail vincentcb@skynet.be

Michel Dutordoir (1952) is een Master Practitioner in de Psycho-Energetica en Intuïtieve Ontwikkeling met meer dan 15 jaar ervaring.
Vanuit eigen ervaringen en onderzoekswerk heeft Michel ervaren dat de dood niet het einde is, maar een nieuw ontwaken in de andere dimensie. Op basis van zijn eigen uittredingservaringen en het begeleiden van overledenen voorbij de grenzen van de stoffelijke wereld, kent Michel deze multidimensionale werkelijkheid waarbij de mens meer is dan zijn fysieke lichaam en de dood slechts een overgang. Onze relaties en contacten met overleden vrienden, familie of geliefden kunnen in deze dimensie verder groeien, wat veel troost en steun biedt tijdens het rouwproces. Waar gaan we heen na de dood? Wie verwelkomt ons? Welke zijn de verschillende niveaus die we doormaken? Hoe ziet de overzijde eruit?

Inge Huys (1970) is verpleegkundige in hart en nieren. Daarnaast ontwikkelde ze een passie voor geweldloze communicatie. Ze volgde verschillende opleidingen bij gecertificeerde trainers, en ook een 10 daagse internationale intensieve training in het buitenland. Ze blijft zich bijscholen en is ervan overtuigd dat we met dit mooi gedachtegoed van Marshall Rosenberg een steentje kunnen bijdragen aan de wereldvrede.
Ze is geboeid door persoonlijke ontwikkeling vanuit een holistische mensvisie. Omgaan met mensen blijft haar fascineren. Ze is gehuwd en moeder van 2 adolescenten.
Tel. 0479 53 58 29 of mail inge.huys@telenet.be

Frederic Meyvaert (1965) is van jongsher geboeid door het Oudgriekse aforisme γνῶθι σεαυτόν (‘ken uzelve’) en de eeuwige wijsheidstraditie. Als ondernemer en museumspecialist reisde hij de wereld geregeld rond om antieke culturen in het licht te helpen zetten. Tijdens zijn omzwervingen kwam hij niet alleen in contact met politiek-economische actoren, archeologen, kunsthistorici en cultuurfilosofen, maar ook met de spirituele scène. Hij ontmoette gnostische christenen, neoplatonisten, alchemisten, soefi’s, bhakta’s, yogi’s, advaitins, taoïsten, zen meesters, dzogchenpas en sjamanen. Hij deelt graag wat hij tijdens zijn reizen en op zijn zitkussen geleerd heeft, zoals het belang van openheid, humor, stilte, verwondering en het blijvend centraal stellen van je eigen ervaring.

Dina Maria Mouton (1957) ontdekte in dans en in meditatief zingen een diepe vervullende en meditatieve verbinding. Ze geeft dans- en zangopleidingen, is danscoach en -therapeut en ze performt jaartrajecten. De unieke schoonheid van ieders levenspad is een enorme inspiratiebron voor haar. Bewegingskunst, de zeggingskracht van de natuur, de stilte en de kunst van het Zijn, dat allemaal ervaart ze als een voortdurende zegening in haar leven. Op die manier deelt ze haar levensvreugde en schenkt ze ondersteuning aan iedereen die ze er zich voor kan openstellen.
Mail dinamouton@gmail.com

Lieven Ostyn (1952) studeerde geneeskunde en economische wetenschappen. Zijn belangrijkste bron van inspiratie vindt hij in het domein van zelfgenezing, meditatie en mystiek. Hij is docent anatomie, immunologie en neurowetenschappen in diverse complementaire opleidingen. Twintig jaar geleden ontwierp hij een meditatieve manier van boogschieten waarbij hij mensen begeleidt om hun doelen te bereiken op een ‘zen-volle’ manier. Met pijl en boog is hij regelmatig te gast in stilte- en meditatiecentra.
Mail lieven.ostyn1@telenet.be
Zie ook: www.meditatiefboogschieten.be

Jan Timmerman (1964) is filosoof en therapeut. De voorbije 15 jaar specialiseerde hij zich in familie- en systeemopstellingen. Hij ontdekte hoe opstellingen – en de kracht van het wetende veld – fenomenen zicht-baar maken die gewoonlijk verborgen blijven. Hij combineert in zijn werk de finesses van intuïtie met een no-nonsensehouding. Zo kunnen opstellingen nieuw perspectief brengen in situaties die vast lijken te zitten.
Tel. 0488 58 04 55 of mail jan@praktijkdekeerkring.be
Zie ook: www.praktijkdekeerkring.be

Pieter Tuytten (1960) studeerde af als industrieel Ingenieur (KIHO), licentiaat in de Informatica (VUB) en master of science of information Management (UFSIA).
Een parallelle veelzijdige opleiding (Emotioneel lichaamswerk, sjamanisme, kernkwaliteiten, enneagram, mindfulness, NLP practitioner/master, TGI, Geweldloze communicatie, …) bracht hem in contact met andere vormen van wijsheid.
Als gecertificeerd NLP-trainer geeft hij reeds 13 jaar NLP kennismakingsdagen.

Nancy Van Compernolle (1967) heeft 25 jaar als kleuterjuf gewerkt, waarvan 12 jaar in een Steinerschool. Ze volgde allerlei cursussen voor persoonlijke ontwikkeling en verdieping en ook creatieve workshops, zoals zang, dans, tekenen en schilderen. Ze is zeer geboeid door dans en volgde diverse dansstages: sacrale dans bij verschillende docenten, renaissancedans, hedendaagse dans en dansexpressie. Haar liefde voor sacrale dans wil ze graag delen met geïnteresseerden binnen La Verna.
Tel. 09 224 04 08 of 0473 21 55 63 of mail nancy.vancompernolle@hotmail.com

Noël van Herrewegen (1950). Voor sommigen begint de reis van spirituele zelfontdekking met het lezen van een boek. Anderen zoeken spiritualiteit en transformatie op niet-traditionele plaatsen.
Sinds zijn vroege jeugd heeft Noël een niet aflatende gepassioneerde nieuwsgierigheid met betrekking tot een aantal vragen die velen zullen herkennen. Is er een hiernamaals? Is er een vrije wil? Wat is essentieel voor geluk? Wat is het doel van het leven? Kunnen wetenschap en spiritualiteit worden gecombineerd? Wat gebeurt er bij de dood?
Na een loopbaan als docent, orkest musicus, dirigent en overheidsmanager volgde Noël een opleiding als videograaf.
Zo maakte hij interviews met betrekking tot deze existentiële vragen, in het bijzonder met personen die een bijna-dood-ervaring achter de rug hebben en met wetenschappers (https://ponto3.org)

Kristin Vanschoubroek (1953) is licentiate rechten, studeerde gezinswetenschappen en volgde opleidingen gestalt, psychosynthese en de bejegeningsmethode (Nand Cuvelier). Ze heeft een zelfstandige prak-tijk voor individuele begeleiding, partner- en gezinsbegeleiding en ze is groepstrainer. In haar werk combineert ze spirituele en psychologische inzichten. Het doel van haar werk is mensen vrijmaken, zodat ze kunnen leven vanuit hun authenticiteit. Kristin is de stichter en bezieler van La Verna.
Tel. 09 282 21 81 of mail kristin@laverna.be

Adriaan van Zelst (1942) heeft steeds op twee sporen geleefd. Meer dan dertig jaar werkte hij in het bedrijfsleven. Einde 1999 ging hij op pensioen als Algemeen Directeur KBC en Voorzitter van het Crisiscomité KBC. Ook werkt hij al meer dan veertig jaar als therapeut en coach voor particulieren, bedrijfsleiders en groepen. Hij is oprichter-directeur van het ‘Centrum voor Bewustzijnsgroei Kosmadrileen’ en senior-trainer van het ‘Centrum Zijnsoriëntatie België’. Hij heeft tot nu toe meer dan duizend voordrachten, cursussen en workshops gegeven over bewustzijnsgroei, kosmische wetten, symbolentaal en andere esoterische onder-werpen. Tel. 0475 26 60 44 of mail adriaan.vanzelst@telenet.be. Zie ook: www.kosmadrileen.be

Adinda Verbanck (1974) werkte als maatschappelijk werkster in een psychiatrisch ziekenhuis en als traject-begeleidster in thuissituaties. Zij deed ervaring op met vele doelgroepen. Het raakvlak van klassieke hulp-verlening, alternatieve hulpverlening en spiritualiteit boeit haar. Ze volgde een opleiding tot systemisch counselor (gezins- en relatiebegeleiding) en tot sjamanic counselor. Ze houdt van sprookjes en mythen en is geïnteresseerd in de verschillende wijsheidstradities. Het is vooral de verbinding met de kwetsbaarheid van anderen en van zichzelf die Adinda sleutels aanreikt om het hart te openen en mildheid te ontwaren. Adinda heeft een eigen praktijk “Op verhaal komen”. Hier ondersteunt ze mensen om de verbinding met het eigen levensverhaal te verdiepen.
Tel 0491/91 61 69 of mail adindaverbanck@hotmail.com. Zie ook www.opverhaalkomen.eu