La Verna-team Gent

Kristin Vanschoubroek  |  voorzitter

Ik geloof dat liefde dé drijvende en creatieve kracht is in de mens, de kracht waaruit we ontstaan en waar we naar terugkeren. Die liefde aanspreken in de mens en doen groeien is een heel diep verlangen in mij. Dat verlangen ligt aan de oorsprong van La Verna. Mijn engagement in La Verna geeft mij veel vreugde. Mijn leuze: alles komt goed.
kristin@laverna.be

Claudine Bonne  |  secretaris

claudine bonneDe verbondenheid die ik mag ervaren in een vereniging als La Verna, de hechte vriendschappen die hieruit ontstaan zijn verrijkend en hartverwarmend. Door mee te helpen met de praktische organisatie en op die manier de contacten met leden en vrijwilligers levendig te houden, draag ik graag mijn steentje bij om La Verna te ondersteunen.
claudine@laverna.be

Kathleen Van Driessche  |  coördinatie & programmatieteam – website

You can always come home…
La Verna is voor mij een levensanker, een thuiskomen. Verbondenheid met mensen geeft een diepe houvast, herkenning en een warm gevoel vanbinnen dat we allen uniek zijn. Dat alles wat in ons leeft er mag zijn en oké is. Dat we niet alleen zijn. De verbondenheid in La Verna leert je milder te zijn voor jezelf en dat werkt intens bevrijdend en geeft zo’n hartvullende energie. Ik kan en wil het niet missen, La Verna is een deel van mijn levensadem.
Superblij om deel te zijn van het coördinatieteam, de lay-out van het tijdschrift verzorgd te hebben en nu de website te beheren. La Verna geeft zoveel… en ik geef heel graag iets terug… you can always come home in La Verna.
kathleen@chatooke.com

Chantal De Poorter  | Lid van bestuursorgaan

Chantal De PoorterWe ‘zijn’! Maar wat zijn we? En wat is de reden van ons zijn? Vragen die ik en vele anderen rondom mij zich stellen. Antwoorden daarop hoop en denk ik te vinden bij La Verna. De wetenschap dat een mens hier zijn zwakheden niet moet verdoezelen en gewoon mag zijn wie hij is, geeft een heel veilig gevoel. Dat is een positieve ervaring die ik aan iedereen zou willen meegeven.
chantal.de.poorter@telenet.be

Marleen Heymans  | Penningmeester

“Goede mensen zijn altijd bezig nog sterker te worden”                           CONFUCIUS
La Verna is als vereniging een baken van zingeving en verbondenheid voor al wie op zoek is om sterker in het leven te staan.
Het is een plek  waar warmte en vriendschap wordt gekoesterd.
Ik vind het fijn om mijn steentje aan dit hartverwarmende project te kunnen bijdragen.

 

La Verna-team Geel

Begin 2022 ontstond een afdeling van La Verna in de stad Geel. Het team organiseert activiteiten in de geest van La Verna. Hun coördinator is Marie Van Montfort.
det.vanmontfort@gmail.com