Bestuur

Kristin Vanschoubroek  |  voorzitter

Kristin VanschoubroekIk geloof dat liefde dé drijvende en creatieve kracht is in de mens, de kracht waaruit we ontstaan en waar we naar terugkeren. Die liefde aanspreken in de mens en doen groeien is een heel diep verlangen in mij. Dat verlangen ligt aan de oorsprong van La Verna. Mijn engagement in La Verna geeft mij veel vreugde. Mijn leuze: alles komt goed.
kristin@laverna.be

Claudine Bonne  |  secretaris

claudine bonneDe verbondenheid die ik mag ervaren in een vereniging als La Verna, de hechte vriendschappen die hieruit ontstaan zijn verrijkend en hartverwarmend. Door mee te helpen met de praktische organisatie en op die manier de contacten met leden en vrijwilligers levendig te houden, draag ik graag mijn steentje bij om La Verna te ondersteunen.
claudine@laverna.be

Chantal De Poorter

Chantal De PoorterWe ‘zijn’! Maar wat zijn we? En wat is de reden van ons zijn? Vragen die ik en vele anderen rondom mij zich stellen. Antwoorden daarop hoop en denk ik te vinden bij La Verna. De wetenschap dat een mens hier zijn zwakheden niet moet verdoezelen en gewoon mag zijn wie hij is, geeft een heel veilig gevoel. Dat is een positieve ervaring die ik aan iedereen zou willen meegeven. Mijn bijdrage als coördinator van het La Verna-huis geef ik hierbij met volle inzet!
chantal.de.poorter@telenet.be

Frieda Wilms

Medewerkers

Fran Burvenich  |  website

fullsizeoutput_24bDoor me in te zetten voor een beweging die verder reikt dan mijn directe naasten voel ik dat ik mijn steentje bijdraag aan een betere wereld. Dit voelt als een verrijking.
franciska@laverna.be

Kathleen Van Driessche  |  lay-out tijdschrift

kathleen van driessche3La Verna is voor mij een levensanker. Verbondenheid met mensen geeft een diep houvast, herkenning, een warm gevoel vanbinnen dat we allen uniek zijn, dat alles wat in ons leeft er mag zijn en dat we niet alleen zijn. De verbondenheid in La Verna leert je milder te zijn voor jezelf en dat werkt intens bevrijdend en geeft zo’n hartvervullende energie. Ik kan en wil het niet missen, La Verna is een deel van mijn levensadem.
Superblij ben ik met mijn keuze om de lay-out van het tijdschrift te verzorgen. La Verna geeft zoveel… en ik geef graag iets terug…
kathleen@chatooke.com