Inschrijven

Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar claudine@laverna.be met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en de activiteit waarvoor je inschrijft. Betalen alleen is niet voldoende.
Zodra je het cursusgeld hebt overgemaakt is de inschrijving definitief.
Het bedrag stort je op het rekeningnummer van La Verna: BE71 5230 8074 2269 – TRIOBEBB.

Je krijgt een bevestigingsmail bij inschrijving. De praktische gegevens vind je in het tijdschrift en op deze website. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je terecht bij:
Claudine Bonne 09 324 88 14 – 0474 23 09 56 of claudine@laverna.be.

Voor inhoudelijke informatie neem je best contact op met:
Kristin Vanschoubroek 09 282 21 81 of kristin@laverna.be

Annulatie

Wanneer de activiteit is volgeboekt of wordt geannuleerd wegens te weinig inschrijvingen of ziekte van de lesgever, word je zo snel mogelijk verwittigd en betalen wij uiteraard het gestorte geld integraal terug.

Wanneer je onverwacht niet kan deelnemen aan een activiteit kan je annuleren en betaal je tot 14 dagen voor de aanvang van de activiteit € 10 administratiekosten.
Wanneer je minder dan twee weken voor de aanvang van de activiteit annuleert, kan je een andere persoon in jouw plaats laten deelnemen. Wanneer dat niet lukt, ben je het hele bedrag verschuldigd.

Voor onze organisatie is het heel belangrijk dat je vlug inschrijft. Het is spijtig dat we soms programma’s moeten annuleren, terwijl er op het laatste moment toch nog voldoende inschrijvingen zijn.

Prijsvermindering

Er kan vooraf een aanvraag tot vermindering van de bijdrage worden ingediend wanneer de prijs een hinderpaal is om deel te nemen aan de activiteit. Je kan dit bespreken met Frieda Wilms, frieda@laverna.be, 0471 03 23 76.