Datum en tijd
19/01/2019
10:00 - 17:00

Waar?
La Verna-huis


Myriam Vuylsteke

Misschien merk je ook dat de energie op aarde aan het veranderen is naar een hogere trilling. Het bewustzijnsniveau stijgt. De oude wereld is gebaseerd op dualiteiten en overtuigingen, die gepaard gaan met zwaarte en angst. De nieuwere energie heeft een hogere trilling en resoneert met woorden als licht, liefde, vertrouwen, bewustzijn.

Living on light is een workshop die je in contact brengt met deze nieuwere energie. Het gaat om een transformatie en een leven vanuit je ‘natural flow’.

Tijdens deze dag ontdek en verruim je je energetisch lichaam. Door de energetische stroom in je hele zijn te ervaren, toe te laten en te beleven, kom je dichter bij wie je ‘in wezen bent’.
Je kan de identificatie met je persoon, je overtuigingen, je denkbeelden loslaten. Je maakt diep contact met je gevoel, laat alles zijn wat is, wat zich op dat moment aandient. Je durft je schaduwkant toe te laten en liefdevol te omarmen. Je kan loslaten wat niet meer bij je past, zodat je in diepere lagen terecht komt bij jouw licht, jouw essentie. Dan ‘ben’ je echt, in eenheid en verbondenheid met jezelf, de mensen rond jou en de hele kosmos.

Het gaat om een groeiproces, waardoor je opnieuw geboren wordt. Fysische blokkades in je lichaam leer je voelen en kan je laten oplossen. Vanuit overgave laat je de energie in en rond je stromen, ga je in je eigen licht staan en ga je leven vanuit je volle potentie. Zo kan je contact maken met wat je hier op deze aarde werkelijk te doen hebt, met je missie.

Hoe verloopt de workshop ?
Werken met spirituele kaarten vanuit intuïtie, creatief werk met je geliefd voorwerp. Bodyflow en zacht lichaamswerk afgewisseld met yoga- en aardende oefeningen. Korte meditaties en visualisaties, energiewerk. Deelmomenten van ervaringen. Heling door een klankbad van klankschalen en andere fijne geluiden…

Wanneer: Zaterdag 19 januari 2019 van 10 u. tot 17 u.
Bijdrage: € 60 (leden) en € 65 (niet-leden). Koffie en thee zijn inbegrepen, een lunchpakket voor ‘s middags breng je zelf mee (middagpauze van 12.30 u. tot 13.30 u.)
Inschrijven: Klik hier
Info:  Je draagt best losse kledij. Breng best pantoffels mee. Breng een eenvoudig voorwerp mee dat je dierbaar is. Je kan ook een muziekinstrument meebrengen.