Datum en tijd
17/07/2021
10:00 - 17:00

Waar?
La Verna-huis


Mo El Bazi en Bianca De Bruyne

Tijdens deze workshop “Hartsverbinding” leer ik je in verbinding komen met jouw hart en met jezelf.

We zijn niet opgevoed en vertrouwd om met ons hart te denken en te werken. Vooral niet om onze intuïtie en ons innerlijk kompas te volgen, maar enkel en alleen om naakte feiten te volgen. Dit stukje van ons activeren en erop leren vertrouwen, dit is wat je van mij mag verwachten tijdens deze workshop.

Werken met jouw hart betekent ook leren ontvangen van anderen. We hoeven niet altijd enkel te geven. Dat hebben we al genoeg ingeoefend. Zo kunnen we geven op de lange duur als vermoeiend, zinloos en als tijdverlies ervaren.

Als we ons hart openen zal je merken dat heel wat zaken veel vlotter en gemakkelijker zullen werken. Jouw innerlijke kompas staat juist gericht, en als jij leert om hierop te vertrouwen zal je merken dat je op het juiste spoor zit.

In ons leven hebben we vaak het gevoel heel wat kwaliteiten en gaven die ons leven aangenamer en prettiger kunnen maken, te missen. Door te ontvangen wat wij tekort hebben en te geven wat een ander juist nodig heeft, komen vreugde, evenwicht en vertrouwen in ons leven. Want ook jij bezit heel wat dat een ander kan gebruiken.

Wat mag je verwachten van deze workshop?

  • Ontvangen en geven vanuit je hart
  • Leren werken om in verbinding te komen met je hart
  • Vertrouwen op je innerlijk kompas
  • Leren om minder kritisch te zijn voor jezelf
  • Jezelf vertrouwen bij te nemen beslissingen

We gaan aan de slag om jou antwoorden en oplossingen aan te reiken. Het zit soms in kleine details die een groot verschil kunnen maken in jouw leven.
Doel van de workshop is om met de verkregen inzichten op eigen ritme verder te werken om je ware ‘ik’ ten volle te ervaren.

Onder begeleiding van Bianca De Bruyne sluiten we de workshop af met een krachtige vuurceremonie om alles wat we hebben verkregen te bekrachtigen.

Wanneer: Zaterdag 17 juli van 10 u. tot 17 u. Welkom vanaf 9.45 u.
Bijdrage:  € 55 (leden) en € 60 (niet-leden), koffie en thee zijn inbegrepen.
Een lunchpakket breng je zelf mee.
Info: Vermeld bij  je inschrijving en op je overschrijving ‘Workshop Hartsverbinding’.
Max. 15 deelnemers.
Inschrijven: klik hier