Datum en tijd
04/01/2018 - 06/01/2018
10:00 - 17:00

Waar?
La Verna-huis


Driedaagse winterretraite in Zijnsmeditatie
Marc Wenselaers

Er is steeds een ongeschonden en vrije dimensie in onszelf aanwezig, waar inherente liefde, helderheid en vreugde gegeven zijn! Een retraite biedt de unieke mogelijkheid om weer in deze ware aard van onszelf te leren rusten.

Om deze vrije dimensie volop in onszelf te laten oplichten vraagt dit een liefdevol loslaten van de hechting van wie we denken te zijn als louter historisch gegroeid wezen. Hierdoor komen we tot overgave aan ons diepere wezen en landen we in ons rijkdombewustzijn, ons ware spirituele thuis.

In deze driedaagse wordt een variatie aan meditatievormen aangeboden. Van meditatie in beweging – een vorm van zacht lichaamswerk – tot begeleide zitmeditatie en visualisatie. Naast vele stiltemomenten is er ook ruimte voor korte deelrondes en meditatie-oefeningen in tweetallen.

Deze retraite wordt aangeraden (als vervolg) aan diegenen die reeds een driedaagse retraite in Zijnsmeditatie bij mij gevolgd hebben. Van harte uitgenodigd zijn ook diegenen die belangstelling hebben om op een meditatieve wijze in contact te komen met hun eigen heelheid én hun eigen gevoeligheid, zonder hiervoor ooit Zijnsmeditatie beoefend te hebben.

Wanneer: Donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 januari 2018, elke dag van 10 u. tot 17 u.
Bijdrage: € 180 (leden) en € 190 (niet-leden)
Inschrijven: Klik hier
Meebrengen: Lunchpakket, pantoffels, een dekentje of plaid, losse kledij