Datum en tijd
30/05/2020
09:30 - 17:30

Waar?
La Verna-huis


Aan de slag met vragen over familie, leven, werk en gezin
Jan Timmerman
Zaterdagen 30 mei en 13 juni

Onze familie ademt en spreekt door ons, dieper dan we vaak beseffen of dat het op het eerste gezicht lijkt. Met onze familie zijn we innig verbonden, of we daar nu vrede mee hebben of niet.
Een familieopstelling toont welke verborgen dynamieken er spelen, soms over verschillende generaties heen, en wat de impact kan zijn op je functioneren en op je levenspad.
Sommige gebeurtenissen (scheiding, ziekte, overlijden, …), zelfs van lang geleden, kunnen effect hebben op je plaats in je familiesysteem en zo op je welzijn.

familieopstellingen

Bij een familieopstelling gaan we op zoek naar je passende plek. Plaatsvervangende representanten stappen in ‘het wetende veld’ van een familie. Dat is de magie van opstellingen. Zonder veel informatie ‘vertolken’ de representanten exact de rol van onbekenden. Via familieopstellingen krijg je inzicht in jezelf en in je (familie)systeem en kan je oude, hardnekkige patronen doorbreken.
Afhankelijk van de vraag kunnen we ook andere systemen dan je familiesysteem verkennen. Steeds is het doel vrijer en met meer zelfwaardering en verantwoordelijkheid in het leven te staan.
Tijdens deze twee dagen (met dezelfde deelnemers) krijgt elke deelnemer die dat wenst een eigen opstelling.

Wanneer: Zaterdag 30 mei en 13 juni (als een geheel te volgen), telkens van 9.30 u. tot 17.30 u.
Waar: La Verna-huis, Sint-Antoniuskaai 9A, 9000 Gent
InschrijvenKlik hier. Vermeld bij je inschrijving en op je overschrijving de titel van dit programma en of je zelf een opstelling wenst of niet.
Bijdrage: Voor wie een opstelling wenst:  € 150 voor leden, € 160 voor niet-leden
Voor wie geen opstelling wenst:  € 90 voor leden, € 100 voor niet-leden
Info: Je mag de ruimte niet in met schoenen. Breng dus best pantoffels mee.
Koffie en thee zijn inbegrepen, een lunchpakket breng je zelf mee.
Max. 12 personen