Datum en tijd
24/09/2019
10:00 - 17:00

Waar?
La Verna-huis


Een groeiweg naar meer zelfvertrouwen, kracht en liefde
Reeks van 8 dinsdagen doorheen het jaar
Kristin Vanschoubroek

Wat?
Zoals elke mens gedraag jij je op een heel eigen manier. Vaak is hoe je je gedraagt niet de afspiegeling van wie je echt bent. Maar wie ben je dan?

Aan de hand van ‘de axenroos’ leer je jezelf beter kennen. Je leert zowel je potentieel en je talenten als je onvolkomenheden en je pijn kennen. Je oefent om wat vanbinnen in jou leeft meer naar buiten te brengen. Zo groei je in wijsheid, zelfvertrouwen en kracht. En vooral in zelfacceptatie en liefde.

Tijdens deze reeks oefenen aan de hand van wat in ons concrete leven gebeurt. We leren zonder oordeel kijken naar onszelf en naar anderen en oefenen in een eerlijke, respectvolle en geweldloze communicatie.

We brengen de gebeurtenissen in ons leven en hoe wij ze ervaren op een concrete manier in beeld. We zullen dus niet enkel ‘praten over’, maar ook oefenen om daadwerkelijk verandering teweeg te brengen.

Deze dagen bevorderen de persoonlijke ontwikkeling en de relationele vaardigheden en geven inzicht in universele wetmatigheden.
Tijdens zo’n jaartraject ontstaat er een bijzondere verbondenheid tussen de deelnemers. Daaruit kan je veel kracht en bemoediging putten.

Voor wie?
Wie de zomerdriedaagse ‘Authenticiteit’ volgde of eerder al deelnam aan een reeks kan in het jaartraject stappen.
Wie deze dagen niet volgde en toch geïnteresseerd is in het jaartraject kan contact nemen met Kristin. In een persoonlijk gesprek zal de axenroos worden uitgelegd en kan samen worden gekeken of de reeks beantwoordt aan de verwachtingen.

Wanneer:
8 dinsdagen: 24 september, 22 oktober, 19 november, 17 december 2019. 21 januari, 18 februari, 17 maart, 21 april 2020, telkens van 10 u. tot 17 u.
Bijdrage:
€ 440 voor de volledige reeks (leden), € 460 (niet-leden)
Koffie en thee zijn inbegrepen, een lunchpakket breng je zelf mee.
€ 60 voor een kennismakingsgesprek (voorziene tijd: 1.30 u.): tijdstip en plaats worden bepaald samen met Kristin.
Waar: La Verna Huis, Sint Antoniuskaai 9A Gent
InschrijvenKlik hier
Info: Koffie en thee zijn inbegrepen, een lunchpakket breng je zelf zelf mee.
Min. 8 en max. 12 deelnemers.