Datum en tijd
24/11/2018
18:00 - 21:00

Waar?
La Verna-huis


Dina Mouton
6 zaterdagavonden

Je bemind voelen is immens belangrijk. Maar in deze tijd zien we rondom ons en in onszelf hoe moeilijk dat wel is. Dit kan te maken hebben met ons innerlijk kind en hoe we daarmee omgaan. Relaties zijn er dan om ons spiegelend aan mekaar te slijpen naar meer licht in onszelf.
Spirituele relaties zijn relaties waarin de liefde centraal staat en we samen, of ook wel alleen, groeiend verder kunnen. Als je een spirituele relatie met jezelf opbouwt, spiegelt iedereen die liefdesrelatie naar je terug. Communicatie is daar een belangrijk onderdeel van.

Elke bijeenkomst begint met liefdevol en verbindend communiceren en gaat verder met faciamassages en het bespreken van de spirituele wetten die de relatie doen groeien in liefde en respect. Ook het ervaren van de seksuele stroom en hoe we die liefdevoller kunnen laten worden, is belangrijk. De seksuele stroom is een onderdeel van de oerstroom. Hoe sterker die stroomt hoe beter we ons voelen.

Deze training is zowel voor partners die al een relatie hebben als voor singles. Het gaat immers om de basiswetten die meer liefde in ons leven kunnen brengen.

screen-shot-2018-05-07-at-22-20-24

Wanneer: Zaterdagen 1, 8 en 15 september, 27 oktober, 24 november, 22 december van 18 u. tot 21 u.
Bijdrage: € 240 (leden) en € 255 (niet-leden) voor de reeks. Koffie en thee inbegrepen. Wie als koppel inschrijft betaalt € 400 (leden) en € 415 (niet-leden) voor beiden.
Inschrijven: Klik hier.
Info: Max 12 deelnemers