Datum en tijd
02/09/2020
19:00 - 21:00

Waar?
La Verna-huis


Een meditatieve, verbindende vorm van dansen
Reeks met Nancy Van Compernolle
Herfstreeks op woensdagavonden

Sacrale dansen zijn meestal eenvoudige kringdansen op verschillende soorten muziek. Het is een vorm van meditatie in beweging. Centraal staat verbondenheid met jezelf, met de medemens en met het hogere. Voor de één brengt het diepe rust en ontspanning, voor de ander vreugde en leven.

Deze dansvorm is een weg van bewustwording en heling. Ze leidt tot zelfbewustzijn, sociaal bewustzijn en bewustzijn van het grote geheel van de schepping, die grote kosmische dans waar wij deel van zijn.

Als we sacrale dans ‘helend’ noemen, dan heeft dat te maken met de unieke combinatie van lichaam, ziel en geest, met de totaliteit van de mens die door deze dans wordt aangesproken. We worden uitgenodigd om met volledige aandacht aanwezig te zijn, hier en nu, in elke pas, in elke beweging.

Wil je graag ervaren wat deze manier van dansen voor jou kan betekenen? Kom met ons meedansen. Iedereen is welkom! Dansen met inachtneming van fysieke afstand. Dat is speciaal. Toch is het mogelijk om energetisch en vanuit het hart verbinding te maken met jezelf, met de ander, met de groep, met het grote geheel. Kom het gerust eens ervaren.

 

 

 

 

 

Wanneer: 2 september 19 u. tot 21 u. en 23 september, 14 oktober, 18 november van 19 u. tot 21 u.

Bijdrage: De prijs voor de reeks is € 32 (leden) en € 36 (niet-leden), indien er nog plaats vrij is kunnen nieuw geïnteresseerden één avond komen kennismaken: prijs €10 (leden) en €11 (niet-leden).

Inschrijven: Klik hier. Altijd vooraf contact opnemen met Nancy! Wegens het in acht nemen van de coronamaatregelen kunnen er maar een beperkt aantal mensen deelnemen. Gsm 0473 21 55 63 – Email: nancy.vancompernolle@hotmail.com