Datum en tijd
18/08/2017 - 20/08/2017
10:00 - 17:00

Waar?
La Verna-huis


Driedaagse zomerretraite in Zijnsmeditatie
Marc Wenselaers

rusten in zijn

Er is steeds een ongeschonden en vrije dimensie in onszelf aanwezig,  waar inherente liefde, helderheid en vreugde steeds gegeven zijn!  Een retraite biedt de unieke mogelijkheid om terug in onze ware aard te leren rusten.

De Zijnsmeditatie, die in deze retraite gepraktiseerd wordt, nodigt je uit om helemaal present te zijn in het hier en nu:  met een open hartsconnectie het huidige moment binnengaan!  Het is een hele wereld van verschil als je op je Zijns- en liefdesgrond rust en van daaruit je existentiële leven en eventuele levenspijn beschouwt!

In deze driedaagse wordt een variatie van meditatievormen aangeboden.  Van meditatie in beweging – een vorm van zacht lichaamswerk –  tot begeleide zitmeditatie en visualisatie.   Naast vele stiltemomenten is er ook ruimte voor korte deelrondes en meditatie-oefeningen in tweetallen.

In deze dagen overlopen we de drie fases van Zijnsmeditatie: wakkerte-meditatie, afstemming op de spirit-dimensie en het moeiteloze Rusten in Zijn.

Op deze retraite ben je welkom met gelijk welke (of geen) spirituele achtergrond. Wel vraagt deze retraite de bereidheid om in je eigen diepte neer te dalen, via een meditatieve weg en bereid te zijn de psychische knopen of pijnplekken, die je daar eventueel ontmoet, onder ogen te zien.

Wanneer: 18, 19 en 20 augustus, telkens van 10.00 u. tot 17.00 u.
Waar: La Verna-huis
Inschrijven: Klik hier
Bijdrage: € 180 (leden), € 190 (niet-leden).
Info:  Mee te brengen: lunchpakket, extra paar kousen, pantoffels, losse makkelijke kledij, dekentje of plaid.
Overnachtingsmogelijkheden in de buurt vind je hier.