Datum en tijd
04/08/2018
10:00 - 18:00

Waar?
La Verna-huis


Sandra Van den Meersche
Zaterdag 4 augustus

Wil je de zoektocht naar je ‘Zelf’verderzetten? Vanuit je hart leven? Jouw missie leven? Je je zelfhelend vermogen herinneren? Jouw schat, jouw potentieel, jouw krachtige energieën ontdekken waarmee je hier op aarde bent gekomen?

Wil je talenten ontdekken die er helemaal zijn voor jezelf, voor zelfheling, ontspanning, rust, … en andere die in de buitenwereld een rol te vervullen hebben? En ook degene waarmee je je missie vervult?

Tijdens de workshop gids ik jou naar jouw potentieel, je unieke talenten en missiecode, zodat je weer weet waarom je hier bent. De workshop opent een poort naar je ziel en alles wat daarbij past en resoneert voor een echt vervullend leven op het vlak van gezondheid, werk, relaties, je levensdroom, …

Het is een prachtig gevarieerde workshop met begeleide meditaties, plaats voor eigen creativiteit, interactief spel met archetypes (dat zijn krachtige energieën, raadgevers die ons aansporen om te leven vanuit onze ziel), energetisch werk, inzichtsvragen en nog zoveel meer.

Voel je van harte welkom op deze wonderlijke reis naar jezelf en ontdek de sleutels van jouw schatkist!

Wanneer: Zaterdag 4 augustus van 10 u. tot 18 u.
Bijdrage: € 65 (leden) en € 70 (niet leden). Koffie, thee en versnaperingen zijn inbegrepen, je lunch breng je zelf mee
Inschrijven: klik hier
Info: Breng een notitieboekje en schrijfgerief mee. Max. 8 deelnemers.