Datum en tijd
05/03/2017
10:00 - 13:00

Waar?
La Verna-huis


Lut Louisa Van Melle

Bijzonder aan deze yoga is dat de fysieke en de meditatieve aspecten van yoga hier samenkomen. Om de helende werking daarvan te kunnen ervaren, dienen we heel fijn te luisteren naar ons lichaam. Meditatief luisteren is de geesteshouding waarin de verbindingen tussen lichaam, ziel en geest zich kunnen herstellen en helen. In deze heelheid kan ons zelfgenezend vermogen zich openbaren.
Elke yogahouding biedt daarbij haar specifieke kwaliteiten aan. De zuiverende, voedende, verbindende werking van de ademhaling is hetgeen ons hierin elke seconde heelt en verbindt met onze levenskracht.
We werken met eenvoudige houdingen, ademhalingen en bewegingen in aandacht. Zo ontstaat een diep contact met je lichaam. Je kan ‘zijn’ met  wat is, hier en nu. Er wordt innerlijk evenwicht gecreëerd. De bewegingen van je emoties en gedachten komen tot rust. Je energie wordt in balans gebracht door het ontladen van spanningen en het opladen van energie. Je leert de natuurlijke energiebronnen in jezelf aanspreken, je energie laten stromen, bundelen, centreren. Je leert de zelfhelende werking van je lichaam kennen en ervaren. Ieder volgt het ritme en de wijsheid van het eigen lichaam en iedereen is welkom.

Wanneer: Zondag 5 maart en zondag 9 juli van 10 u. tot 13 u.
Bijdrage: € 30 voor een dag
InschrijvenKlik hier
Info: Je mag de ruimte niet in met schoenen. Breng dus best pantoffels mee.