Datum en tijd
12/11/2020
19:00 - 21:30

Waar?
La Verna-huis


De impact van het bijzonder jaar 2020
Claudine Degrande
Donderdagavond 12 november

Dat het jaar 2020 ons zal bijblijven als een “sleuteljaar”, hoeft geen betoog.
Maar wat is de kosmische agenda achter deze “wereld-transformerende” periode?
Hoe kunnen we dit kaderen binnen het geheel van het evolutionair proces van de mens: de overgang van Vissentijdperk naar Watermantijdperk?
Wat betekent het voor ons individueel evolutionair proces?

Het jaar 2019 bracht voor velen onder ons reeds heel wat transformaties op gang, om in de loop van 2020 tot een hoogtepunt te komen. We staan in de startblokken van een proces dat zich in de komende jaren verder zal ontvouwen.

Met deze voordracht wil ik deze periode belichten vanuit de astrologische symbolen, die ons heel wat inzicht geven in dit proces (zowel mondiaal als individueel).
We kijken ook op welke manier we deze transformatiegolf het best kunnen navigeren in ons leven.
Astrologische voorkennis is niet nodig.

Wanneer: Donderdag 12 november van 19 u. tot 21.30 u.
Bijdrage: € 20 syllabus inbegrepen. Een drankje ook inbegrepen.
Inschrijven: Klik hier

Claudine Degrande (°1955). Zolang zij zich kan herinneren, is haar zielsverlangen gericht op bewustzijnsverruiming, het ontwikkelen van een verder reikend perspectief. In dit kader heeft zij allerhande opleidingen gevolgd, in functie van het bevorderen van een horizontale en verticale levenskwaliteit. Astrologie speelt daar voor haar een heel grote rol in.

Als spiritueel astroloog is het haar passie concrete levenszaken in een ruimere context te plaatsen: wat zijn de samenhangende verbanden? Hoe zit het met de “horoscoop achter de horoscoop” (spirituele dimensie)?  Haar 30-jarige loopbaan als leerkracht Frans scherpte haar vaardigheid en passie aan om haar kennis op een begrijpelijke en gestructureerde manier over te brengen.
Daarnaast geeft zij expressie aan haar mystieke beleving in een aantal reeds eerder uitgegeven dichtbundels.