Datum en tijd
10/09/2021 - 12/09/2021
Hele dag

Waar?
La Verna-huis


Edward Burvenich

Driedaagse: vrijdag 10 september van 14 u. tot 17.30 u. – zaterdag 11 en zondag 12 september van 10 u. tot 17.30 u.

Vele mensen zijn momenteel zoekende naar de eigen plek; een plek waar ze helemaal zichzelf mogen zijn en tot hun recht komen. Wat goed voelde in het verleden, voelt niet noodzakelijk goed vandaag… De wrevel en onrust die op een bepaald moment voelbaar wordt, nodigt ons uit om onze plek te herdefiniëren of dieper te doorgronden.

Niet alleen een plek vinden, maar die ook echt ten volle durven innemen, is een hele uitdaging. Angsten en verwachtingen kunnen ons hierbij hinderen.

Deze driedaagse is voor iedereen die zoekende is naar zijn of haar plek of gestimuleerd wil worden in het innemen ervan. Dat kan een plek zijn op het gebied van werk, wonen of ten opzichte van bepaalde personen (ouders, kinderen, partner, vrienden). We experimenteren met verschillende plekken én ondervinden hoe het voelt om effectief de plek in te nemen die comfortabel voelt en deugd doet.

We werken met verschillende werkvormen, zoals gesprek, visualisatie, bewegen op muziek, wandelen naar inspirerende plekken in Gent, lichaamsoefeningen…
De andere deelnemers zijn een klankbord en geven ons de mogelijkheid te oefenen. We vormen samen een veilige omgeving, zien elkaars unieke uitdagingen en geven elkaar steun waar nodig en gewenst.

Hou je van een goede mix van humor en ernst, van mekaar inspireren, van luisteren en spreken, van diepgang en luchtigheid? Houdt het thema jou momenteel bezig? Dan ben je van harte welkom.

De begeleider is Edward Burvenich, die als coach graag mensen ondersteunt in hun proces naar meer vrijheid en expressie van binnenuit.

Wanneer: Vrijdag 10 september van 14 u. tot 17.30 u., zaterdag 11 en zondag 12 september van 10u. tot 17.30 u.
Bijdrage: € 180 (leden) en € 190 (niet-leden). Koffie, thee en water zijn inbegrepen. Een lunchpakket breng je zelf mee.
Info: Vermeld bij je inschrijving en op je overschrijving ‘driedaagse je eigen plek innemen’.
Min. 7 en max. 10 deelnemers.

Inschrijven: klik hier
Logeren: Je kan ‘s avonds naar huis gaan of logeren in de buurt van het La Verna-huis. Je vindt enkele fijne overnachtingsmogelijkheden op www.laverna.be