Datum en tijd
07/04/2021
19:30 - 21:00

Waar?
La Verna-huis


Mo El Bazi
Woensdagavonden

Met elk thema neem ik je mee naar jouw innerlijke beleving, op ontdekking naar wie je bent. Elk thema brengt je daar waar een healing nodig is.
Tijdens elke geleide healing meditatie wordt elk stukje dat om aandacht vraagt geheeld. Je krijgt inzicht(en) en antwoord(en) om juist te handelen. Ik begeleid je om anders naar jezelf te kijken.

Mijn aanpak is zacht, geduldig maar werkt diep door tot in je kern, tot wie je werkelijk bent. Ik neem alle tijd om je te begeleiden en geef jou alle tijd ernaar te kijken, te luisteren en in symbiose te gaan met jouw innerlijke beleving, daar waar healing werkzaam is.

7 april: De Roos: De roos bestaat zolang de mens zich dit kan herinneren. Uit de roos groeide liefde en troost voor de mens. De roos werd en wordt nog altijd gebruikt om onze liefde aan de ander te tonen, om onze omgeving kleur en schoonheid te geven. De roos toont ook wie jij bent.

5 mei: De regenboog: Vol verwondering kijken we naar de regenboog als die verschijnt. Net op dat ogenblik weet jij wat die regenboog voor jou betekent. Ik breng je tot bij de regenboog om jouw verbinding tussen hemel en aarde te maken. Het speelse dat in jou zit komt tot leven om anders naar jouw aardse leven te kijken zonder enige belemmering.

7 juni: Openbloeien: De lente toont zich volop. De natuur ontwaakt. Vele zaadjes kiemen om een nieuw leven te beginnen. Hoe is jouw nieuw leven waar jij naar uitkijkt? Naar welke nieuwe uitdaging kijk jij uit? Ik leid je naar jouw zaadje dat wacht om te kiemen en wortels maakt om zich thuis te voelen hier op aarde.

Wanneer: woensdagavond 7 april, 5 mei en 2 juni 2021 van 19.30 u. tot 21 u. Welkom vanaf 19.15 u.
Meebrengen: Fleecedeken en matje
Bijdrage: € 15 (leden) en € 18 (niet-leden) per sessie, drankje inbegrepen. Voor de reeks van 3 sessies: € 40 (leden) en € 45 (niet-leden)
Info: Vermeld bij je inschrijving en op je overschrijving ‘geleide meditatie Mo’ en de datum of data.
Online: Wanneer fysiek contact nog niet is toegelaten geef ik de sessies online. Max. 15 deelnemers.
Inschrijven: Klik hier