Datum en tijd
06/10/2021
19:30 - 21:30

Waar?
La Verna-huis


Mo El Bazi
Met elk thema neem ik je mee naar jouw innerlijke beleving, op ontdekking naar wie je bent. Elk thema brengt je daar waar een healing nodig is.
Tijdens elke geleide healing meditatie wordt elk stukje dat om aandacht vraagt geheeld. Je krijgt inzicht(en) en antwoord(en) om juist te handelen. Ik begeleid je om anders naar jezelf te kijken.
Mijn aanpak is zacht, geduldig maar werkt diep door tot in je kern, tot wie je werkelijk bent. Ik neem alle tijd om je te begeleiden en geef jou alle tijd ernaar te kijken, te luisteren en in symbiose te gaan met jouw innerlijke beleving, daar waar healing werkzaam is.
Thema  6 oktober: Kracht
De voorbije maanden hebben ons ver van huis gebracht:
Het gemis van de vele ontmoetingen en lichamelijk contact dreven ons steeds verder van elkaar en onze thuis. Deze omzwervingen leerden ons dat wij elkaar nodig hebben en dat het goed is om thuis te komen. Thuiskomen is waar onze kracht zich bevindt om te herbronnen aan onze innerlijke onuitputtelijke bron.
Onze thuis, onze bron, onze kracht die ons elke dag ‘s morgens loslaat en ‘s avonds verwelkomt.

“Tijdens mijn pelgrimstocht op het eiland Mallorca is dit mijn thuis waar ik op krachten kom om te bezinnen en te bidden.”

Wanneer: Woensdagavond 6 oktober van 19.30 u. tot 21.30 u. Welkom vanaf 19.15 u.
Meebrengen: Fleecedeken en matje.
Bijdrage: € 15 (leden) en € 18 (niet-leden) per sessie, drankje inbegrepen.
Info: Vermeld bij  je inschrijving en op je overschrijving ‘geleide meditatie Mo’ en de datum.
Inschrijven: klik hier
Online: Wanneer fysiek contact niet is toegelaten geef ik de sessies online. Max. 15 deelnemers.