Datum en tijd
26/11/2020
18:30 - 20:45

Waar?
La Verna-huis


Comm. Cirkels: groeigroep Authentieke Communicatie vanuit lichaamsbeweging en Biodanza
Fee Nathanja en Olga Bosmans
Reeks van 3 donderdagavonden: 29 oktober, 26 november en 10 december

Meer vanuit je hart communiceren zonder over je heen te laten lopen. Hoe doe je dat eigenlijk? Voor jezelf opkomen zonder de ander te overweldigen? Kan dat wel? In alle eerlijkheid uitspreken wat in je leeft. Is dat wel aan de orde? En zo ja, op welke manier?

In deze reeks leren we bewuster worden van wat kan bijdragen tot aangenamere relaties, zowel met jezelf als met anderen. We gaan oefenen met dagdagelijkse situaties uit je eigen leven, je leert waarachtiger communiceren vanuit jouw kern. We doen dit niet alleen vanuit ons hoofd; we verkennen ook vanuit lichaamsbeleving, beweging (o.a. Biodanza) en zelfreflectie wat ons lijf ons te vertellen heeft. Op die manier komen we makkelijker te weten wat we écht nodig hebben en kunnen we dit vlotter te kennen geven.

Wees van harte welkom om via woord en dans te ontdekken wat jouw lichaam en emoties je willen vertellen.  Het zijn stuk voor stuk wijze gidsen die ons de weg wijzen naar een leven in verbinding met onszelf, de ander en onze omgeving.

Wanneer: 3 donderdagavonden 29 oktober, 26 november en 10 december van 18u30 tot 20u45
Bijdrage: € 60 (leden) en € 70 (niet-leden) voor de reeks.
Inschrijven: Klik hier