Datum en tijd
21/02/2021 - 26/02/2021
Hele dag

Waar?
Savita


In de stilte van ons hart
Kristin Vanschoubroek en Geertrui van Hooreweghe
21 – 26 februari 2021

Vorige winter gingen we voor het eerst naar Savita op verkenning. En we waren aangenaam verrast: het is een heerlijke plek!
Toen wij er waren (ook eind februari) was het echt winter. En wat voor één. We werden verwend met een wit sneeuwtapijt. Het was heerlijk wandelen in de krakende stilte. We kwamen opgeladen terug.

Deze zomer gingen we voor het eerst met een groep van La Verna naar Savita. Nu trof ons de  uitbundigheid van de natuur, en de vele mogelijkheden die het centrum biedt.
Daarom hebben we zowel een verblijf in de winter als in de zomer (van 10 tot 17 augustus) gepland.

Tijdens deze winterdagen laten we de vele prikkels en de uitdagingen die het leven met zich meebrengen, even rusten om thuis te komen in de stilte van ons hart.
We doen alle dagen een stiltewandeling (ongeveer 3 uur). Daarnaast worden activiteiten  aangeboden, dans, beweging, zingen, gesprek … die ons verbinden met de stilte in onszelf.
Wie wil kan zich laten verwennen door een heerlijk klankbad van Geertrui.
Warme ontmoetingen en gezellig samenzijn horen er ook bij. Ook dat is winter.
We gaan ook bewust en gezond eten.
Je verblijft in een eenpersoonskamer met badkamer.

In Savita voel je je welkom. De sfeer is ongedwongen en nodigt je uit om jezelf te zijn. De natuur rondom is prachtig, je bent er omringd door bergen, bossen en kabbelende beekjes en veel stilte.
Samenwerking tussen de mensen die daar wonen en werken, en de gasten wordt op prijs gesteld. We zullen dus helpen met opruimen en afwassen. En we onderhouden zelf onze kamer. Zo delen we allen in de werkzaamheid van Savita.

Waar: Savita, In der Burbecke 15, 59955 Winterberg-Niedersfeld, Duitsland
Wanneer: Van zondag 21 februari tot vrijdag 26 februari.
Bijdrage:  € 385 (leden) en € 400 (niet-leden) voor organisatie, begeleiding en volpension. In de mate van het mogelijke rijden we kosten delend. Er is een treinverbinding vanuit Gent St-Pieters naar Winterberg.
Info: Max. 12 deelnemers.
Inschrijven: klik hier