Datum en tijd
20/03/2022
14:00 - 17:15


Wil jij ook even je gedachten loslaten, volop genieten van de natuur, je levensenergie voelen? Dan nodigen wij je uit op deze wandelingen. We leggen gedeelte van de weg in stilte af. Er is ook ruim kans om elkaar te ontmoeten.

Zondag 20 maart: de Galgenveldroute in Outer
Een wandeling door het open koutergebied ten noordwesten van Ninove. We ontdekken een prachtig groengebied vol landelijke wegen met op het einde een schitterend uitzicht op de scheve toren van de voormalige Abdijkerk van Ninove. De naam verwijst naar de lugubere functie die dit gebied vroeger had.
De 10 km lange wandeling brengt je grotendeels over onverharde paden (modderig in natte seizoenen), tussen glooiende kouters en holle wegen.

Wanneer: Zondag 20 maart 2022 om 14 u.
Vertrek: Om 14 u. Kerkweg, 9406 Outer verzamelen.
Gidsen: Christine Verhofstadt.
Wegbeschrijving: Op de E40 neem je afrit Aalst, neem de Geraardsbergsesteenweg/N45 richting Ninove.  Neem op de rotonde de 3e afslag naar de N45. Weg vervolgen naar de Expresweg/de N28. Sla rechtsaf naar de Aalstersesteenweg/deN405/deN45. 2.4 km verder sla rechtsaf naar de Bovenhoekstraat, vervolg de weg naar de Smid Lambrechtstraat. Sla rechtsaf naar de Kerkweg.
Info: Voorzie aangepaste regenkledij en schoenen, er kan modder op het wandelpad zijn.
Algemene info wandelingen: 
Bijdrage:  € 4, kinderen gaan gratis mee.
Inschrijven:  Mag, maar hoeft niet