Datum en tijd
04/09/2017 - 15/09/2017
Hele dag

Waar?
Noord-Spanje


Op het koningspad richting Compostela
Inspirerende stapreis van 4 tot 15 september voor jongeren van 18 tot 32 jaar
Edward Burvenich & Yves Lagae

compostela-5

We wandelen in Noord-Spanje, op het mooiste stuk van een eeuwenoud pelgrimspad, de ‘camino primitivo’, doorheen prachtige natuur en pittoreske dorpjes, met de rugzak en back to basics.

Een reis naar binnen en naar buiten. Ieder op zijn uniek levenspad, maar toch ook samen als groep. Avontuur beleven, ontdekken, grenzen verleggen en genieten. Ook af en toe vertragen en bewust stilstaan. Stap voor stap, op weg naar Santiago de Compostela!

Een reis voor jongeren die een trektocht van 170 km, van herberg tot herberg, als een boeiende uitdaging zien en die hun vertrouwde omgeving even achter zich willen laten.

Het pad naar Santiago heeft volgens velen iets magisch. Door het te bewandelen kom je dichter bij jezelf, ontdek je makkelijker wie je bent, waarvoor je staat en waar je naartoe wil in jouw leven. Geloof je het niet? Het is enkel door het te ervaren dat je het zal weten!

Deze reis kan je zien als een sportieve of als een persoonlijke uitdaging. Of beide! Het is alleszins ook de bedoeling om gewoon een leuke tijd te beleven met leeftijdsgenoten en te proeven van een andere cultuur.

We trekken te voet van het stadje Salas in de Spaanse provincie Asturië naar het stadje Lugo in Galicië, iets meer dan 170 km door berg en dal en gespreid over 7 dagen. Na het stappen reizen we door naar Santiago de Compostela, vandaag een grote studentenstad, maar vooral bekend als de klassieke eindbestemming voor de vele ‘peregrinos’. Trots op de door ons geleverde prestatie blazen we daar even uit, voor we naar België terugkeren.

Deze reis wordt begeleid door Edward Burvenich en Yves Lagae, die beiden ervaring hebben in het begeleiden van mensen op hun levenspad. Yves Lagae is een echte camino-kenner. Hij trok via vele routes naar Compostela en is een pelgrim in hart en nieren. Edward Burvenich heeft ervaring als groepsbegeleider en heeft deze reis vorig jaar ter plaatse voorbereid.

Val je zelf niet binnen de leeftijdscategorie maar ken je een jongere die misschien geïnteresseerd zou zijn? Breng hem of haar dan zeker op de hoogte!

Wanneer: maandag 4 tot vrijdag 15 september
Waar: dwars door Noord-Spanje.
InschrijvenKlik hier
Bijdrage: € 960 (leden) en € 970 (niet-leden). Volpension voor de 11 dagen. Vliegtuigreis inbegrepen: heenvlucht: Charleroi – Santander. Terug: Santiago de Compostela – Brussel
Meer info: edwardburvenich@impacta.be
Aantal deelnemers: minimum 6, maximaal 12

Download hier de reisbrochure: reisbrochure-compostela-2017
Je leest er het volledige reisprogramma en extra informatie.
Wil je zeker zijn van je plaats? Schrijf dan snel in!