Datum en tijd
03/09/2018 - 13/09/2018
Hele dag

Waar?
Noord-Spanje


Op het koningspad richting Compostela
Inspirerende stapreis van 3 tot 13 september
Edward Burvenich & Yves Lagae

compostela-5

We wandelen in Noord-Spanje, op het mooiste stuk van een eeuwenoud pelgrimspad, de ‘camino primitivo’, doorheen prachtige natuur en pittoreske dorpjes, met de rugzak en back to basics.
Een reis naar binnen en naar buiten. Ieder op zijn uniek levenspad, maar toch ook samen als groep. Avontuur beleven, ontdekken, grenzen verleggen en genieten. Ook af en toe vertragen en bewust stilstaan. Stap voor stap, op weg naar Santiago de Compostela!
Een reis voor mensen van alle leeftijden die een trektocht van 170 km, van herberg tot herberg, als een boeiende uitdaging zien en die hun vertrouwde omgeving even achter zich willen laten.

Het pad naar Santiago heeft volgens velen iets magisch. Door het te bewandelen kom je dichter bij jezelf, ontdek je makkelijker wie je bent, waarvoor je staat en waar je naartoe wil in jouw leven.

Deze reis kan je zien als een sportieve of als een persoonlijke uitdaging. Of beide! Het is alleszins ook de bedoeling om gewoon een leuke tijd te beleven en te proeven van een andere cultuur.
We trekken te voet van het stadje Salas in de Spaanse provincie Asturië naar het stadje Lugo in Galicië, iets meer dan 170 km door berg en dal en gespreid over 7 dagen. Na het stappen reizen we door naar Santiago de Compostela, de eindbestemming voor de vele ‘peregrinos’. Daar blazen we even uit en integreren we de indrukken van de voettocht, voor we naar België terugkeren.

Deze reis wordt begeleid door Edward Burvenich (35 j.) en Yves Lagae (38 j.), die beiden ervaring hebben in het begeleiden van mensen op hun levenspad. Yves Lagae is een echte camino-kenner. Hij trok via vele routes naar Compostela en is een pelgrim in hart en nieren. Edward Burvenich heeft ervaring als groepsbegeleider en heeft deze reis ter plaatse voorbereid.

Ben je mogelijks geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan contact op met Edward via e-mail (eb@impacta.be). We plannen dan een bijeenkomst met alle geïnteresseerden in de loop van de maand februari.

Wanneer: Maandag 3 tot vrijdag 13 september 2018
Waar: Dwars door Noord-Spanje.
Bijdrage: € 680 (leden) en € 690 (niet-leden). Volpension voor de 11 dagen. Vliegtuigreis is niet inbegrepen:
– Heenvlucht: Charleroi – Santander.
– Terug: Compostela – Brussel.
Info: De vliegtickets zullen in overleg geboekt worden op het ogenblik dat er voldoende geïnteresseerden zijn (minimum 6). Op dat ogenblik word je gecontacteerd, geef je jouw akkoord, wordt jouw inschrijving definitief en kunnen we ons beginnen voorbereiden :-). Reken op een vermoedelijke vliegprijs van € 150 à € 200 heen en terug.
Aantal deelnemers: Minimum 6, maximum 12.
Inschrijven: Klik hier.