Datum en tijd
01/10/2021
Hele dag


In de voetsporen van Franciscus & Clara
Kristin Vanschoubroek & medewerkers

Nu we binnen La Verna een scharniermoment meemaken bij het loslaten van het huis, en een nieuwe fase binnengaan, is het goed om ons opnieuw te verbinden met de oorsprong en de bron van La Verna.
Eén van de hoogtepunten binnen de geschiedenis van La Verna waren de reizen naar  Assisi en La Verna. Gedurende 7 jaren, van 2012 tot en met 2018 gingen we met ongeveer 25 deelnemers op pad.
De twee eerste jaren combineerden we de reis naar Assisi met 2 dagen La Verna. De 5 daaropvolgende jaren verbleven we een hele week in Assisi.
Assisi en de streek errond stralen een zachte energie uit waarbij we worden uitgenodigd ons hart te openen.

Graag nodigen we al wie deelnam aan de reis uit om je te verbinden met je hart. De geest van Franciscus & Clara gaan ons daarin ondersteunen. Het meemaken van deze dag kan je dichter brengen bij jezelf en bij de liefde die ons allen verbindt.
Het wordt een ontspannen dag waar ‘goed leven’ centraal staat: eenvoud, vreugde, schoonheid en liefde. We gaan luisteren, dansen en zingen. We gaan ook naar buiten, in de natuur.

We worden verwend met een heerlijke bio-maaltijd bereid door Melissa Missault.
De dag wordt begeleid door Kristin. Nancy zal de dans begeleiden, Peter zal met ons samen zingen. En Daisy vertelt verhalen uit De Harp van Sint-Franciscus.
Het zal goed zijn samen te zijn. We kijken er naar uit je welkom te heten.

Waar: Landgoed De Campagne, Gijzelstraat 12, 9031 Gent (Drongen Luchteren)
Wanneer: Vrijdag 1 oktober van 10.30 u. tot 17.30 u.
Begeleiding: Kristin Vanschoubroek, Nancy Van Compernolle (dans), Peter Burvenich (zang), Daisy Suy (verhalenverteller), Melissa Missault (bio-maaltijd)
Bijdrage: € 50 (leden) en € 55 (niet-leden), koffie, thee en bio-maaltijd inbegrepen.
Info: Inschrijven bij claudine@laverna.be. Klik hier
Vermeld bij je inschrijving en op je overschrijving ‘Open je hart, Franciscus en Clara’. Rek. nr. BE71 5230 8074 2269