Datum en tijd
25/05/2019 - 26/05/2019
09:30 - 16:30

Waar?
Landgoed De Campagne


Bereik je doelen op een zen-volle manier
Lieven Ostyn
Tweedaagse, zaterdag en zondag 25 en 26 mei

Deze stijl van boogschieten werd ontwikkeld door dokter Lieven Ostyn. Er is geen speciale kracht noch vaardigheid voor nodig. De manier waarop je je doelen bereikt is bij het meditatief boogschieten veel belangrijker dan het resultaat.
Bereik je die doelen met respect voor jezelf, voor de medemens, voor de natuur? Gebruik je geest en lichaam op een harmonische manier zodat burn-out voorkomen wordt? Kan je genieten van de flow-ervaring waarbij je, voorbij het ego, opgaat in wat je doet?

Dit jaar pakt Lieven het iets anders aan. Hij kiest voor een tweedaagse om het proces van bewustwording te verdiepen.

Ervaring met boogschieten of meditatie is niet vereist.
Ook kwetsbare personen zijn welkom.

Toen ik me inschreef was meditatief boogschieten mij totaal onbekend. Nu is het voor mij in de eerste plaats goed contact maken met de aarde en vervolgens je focussen op het doel, je openstellen en je lichaam toelaten in balans te komen en daarna in vertrouwen de pijl durven loslaten. Onze begeleider Lieven Ostyn benadrukte dat er geen slechte pijlen bestaan. Elke pijl heeft je iets te zeggen. De pijl die voor mij het belangrijkste was, is juist de pijl die ik niet kon wegschieten en die een meter verder de grond al raakte. Die pijl gaf me namelijk het inzicht dat ik zonder (zelf)vertrouwen mijn doel wellicht niet zou bereiken.
– Bernadette

Het meditatief boogschieten gisteren was een heel mooie ervaring. Lieven heeft de dag rustig opgebouwd en mooi begeleid. We hadden een prachtige dag. Voor mij persoonlijk was het schieten en de weg ernaartoe heel ontspannend. Ik voelde me heerlijk na die ervaring. De verbondenheid in de groep was heel goed voelbaar en deed deugd. Het was ook heel fijn om in ‘De Campagne’ te zijn: een heerlijke ruimte en een omringende tuin. Een aanrader!
– Kristin

Waar: Landgoed De Campagne, Gijzelstraat 12, 9031 Drongen
Wanneer: Zaterdag 25 en zondag 26 mei van 9.30 u. tot 12.30 u. en van 13.30 u. tot 16 u.
Bijdrage: € 100 (leden) en € 120 (niet-leden)
Inschrijven: Klik hier
Info: De huur van het boogschietmateriaal (houten longbows) is in de prijs inbegrepen. Maximum 12 deelnemers.
Gelieve warme, aangename kledij aan te trekken (geen training) en een lunchpakket voor ’s middags mee te brengen.