Datum en tijd
17/05/2024
Hele dag


Mijn stem is van mij, jouw stem is van jou

Kristin Vanschoubroek en Geertrui Van Hooreweghe
Vrijdag 17 mei tot woensdag 22 mei 2024

Vorig jaar waren we tijdens het Pinksterweekend in Savita. Na enkele weken van aanhoudende regen maakten we daar de eerste lentedagen mee. We konden altijd buiten zijn. Dat was heerlijk! Een gezondheidskuur voor lichaam en geest! Bij afloop voelde ik: ter gelegenheid van het feestjaar van 20 jaar La Verna wil ik graag terugkomen, en de groep mag groter zijn.

Ook nu gaan we weer genieten van de bossen en de bomen die hun frisse groen laten zien, van de vele klaterende beekjes en watervalletjes, de glooiende landschappen, de heide boven op de berg, … We gaan ons helemaal met die ontluikende natuur verbinden zodat het ook in ons kan ontluiken.
Het thema van deze dagen is ‘Mijn stem is van mij, jouw stem is van jou’. Dit thema zal bijdragen tot meer verbinding met jezelf, met de ander en met het grotere geheel.

Als het weer meezit zijn we de hele dag buiten. We gaan veel wandelen, soms in stilte, soms kwetterend als de vogels (het is lente) en er zullen gevarieerde activiteiten worden aangeboden. Er zal ook vrije tijd zijn waarbij je kan aansluiten bij de ene of andere activiteit of waarop je kan kiezen om ‘thuis’ te blijven, te lezen, te genieten van het heerlijke terras, … Er zal ook de gelegenheid zijn om te delen wat in je leeft. Het wordt dus een vakantie in verbondenheid.

We gaan ook genieten van de gastvrijheid, de eenvoud en de hartelijkheid van Savita, en van hun heerlijke vegetarische maaltijden.
Je verblijft in een eenpersoonskamer met eigen badkamer en terras gericht op het zuiden.
De sfeer is ongedwongen en je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan het leven daar. Samenwerking tussen de mensen die daar wonen en werken, en de gasten wordt op prijs gesteld.

Waar: Savita, In der Burbecke 15, 59955 Winterberg-Niedersfeld, Duitsland
Wanneer: Vrijdag 17 mei (18 u.) tot woensdag 22 mei (10 u.) 2024
Bijdrage: € 450 (€ 150 voor organisatie en begeleiding en € 300 voor volpension)
In de mate van het mogelijke rijden we kosten delend. Er is een treinverbinding vanuit Gent Sint-Pieters naar Winterberg.
Inschrijving: Inschrijven kan je via claudine@laverna.be en door storting van het gepaste bedrag.
Vermeld op je overschrijving ‘Lente in Savita’.
Info: Wil je laten weten of je met de trein zal reizen, zelf kan rijden en eventueel mensen kan meenemen, of graag met iemand anders meerijdt?
Indien de prijs een beletsel is om deel te nemen, kan je contact opnemen met kristin@laverna.be.