Datum en tijd
11/05/2019
13:30 - 17:30

Waar?
Beernem


Katy Bartels
Zaterdag 11 mei of 13 juli (initiatie), 14 september (vervolgsessie)

Ervaar de kracht en de aanwezigheid van paarden om te ontdekken wat echt belangrijk is in je leven.Ontdek hoe paarden de weg tonen en richtingwijzers zijn naar jouw doel en bestemming in het leven.

Paarden omringen ons met een niet-oordelende aanwezigheid. Ze spiegelen onze emoties en tonen wat verborgen is, zowel datgene wat aan potentie in ons leeft als datgene wat in de schaduw ligt.

In deze workshop combineert Katy Bartels haar jarenlange ervaring in equitherapie en vele visies van het paardenspiegelwerk (van eagala, epona tot systemisch werk) met de kracht van het oplossingsgerichte therapiemodel.

Laat je meenemen door de wondervraag. Laat je inspireren door de weg die het paard jou toont. Ontdek het vervolg van je levenspad en jouw kracht die je in de wereld wil neerzetten.

Er wordt hoofdzakelijk naast de paarden gewerkt. Ervaring met paarden is niet vereist.

Wanneer: Er is keuze tussen twee data: zaterdagen 11 mei of 13 juli van 13.30 u. tot 17.30 u. Op zaterdag 14 september komt een vervolg voor wie eerder een sessie volgde.
Bijdrage: € 55 (leden) en € 60 (niet-leden).
Inschrijven: Klik hier.
Info: Er is gelegenheid tot middagpicknick ter plaatse om 12.30 u. (zelf mee te brengen)
Vermeld bij je inschrijving en op je overschrijving: ’Het paard als weg naar je doel’.
Zie ook pagina: ‘Hoe inschrijven en wat je best weet’.
Maximum 8 deelnemers.
Er kan kostendelend worden gereden. Kort voor de workshop zal de deelnemerslijst worden doorgestuurd en kan er afgesproken worden.