Datum en tijd
11/10/2021
19:30 - 21:00


Met Olga en Gaston 2021 herfstreeks Biodanza.

Samen dansen en bewegen op aanstekelijke muziek, afgewisseld met rustige oefeningen en spontane bewegingen: dat is waar Biodanza voor staat. Biodanza stimuleert je levensvreugde, vermindert stress en zorgt voor ontspanning. Het heropladen van je energie brengt je terug in balans.
We herstellen de verbinding met ons lichaam en leren zo onze behoeften beter aan te voelen en ons zelfbeeld te versterken. Het is een weg naar meer vitaliteit, plezier en eigenwaarde via eenvoudige dansen en oefeningen op specifiek uitgekozen muziek.
Danservaring is niet vereist: iedereen danst en beweegt vanuit zijn eigen kunnen. Het gaat hem om de vreugde van het bewegen en om je te laten gaan op de impulsen van de muziek.

Biodanza wakkert onze levensvreugde aan en nodigt uit om al dansend bij je gevoel te komen, helemaal op jouw manier: vertederd of geraakt, uitgelaten of ingetogen, blij of droevig. Soms in een dans met jezelf, soms met een ander of met de hele groep. Wil je graag dansen en intens bewegen en de ander écht ontmoeten op een speelse, verbonden manier? Wees welkom, ook als je wilt kennis maken met Biodanza .

PRAKTISCH Herfstreeks

Wanneer:  Elke maandagavond van 19.30u. tot 21 u. vanaf 27 september tot 13 december (niet op 1 november).
Waar: Freinetschool De Boomgaard (op wandelafstand van het Sint-Pietersstation).
Mee te brengen: Losse gemakkelijke kledij, gemakkelijke schoenen (we dansen op tegels) en een flesje water.
Bijdrage:
– Seizoenskaart: € 120 (leden) en € 130 (niet-leden) voor 11 lessen.
– 6-beurtenkaart: € 80 (leden) en € 90 (niet-leden) – 10 lesweken geldig.
– Kennismakingsreeks van 3 opeenvolgende lessen: € 25 (leden) en € 30 (niet-leden), erna seizoenskaart mogelijk voor de resterende lessen aan € 11 of € 12 per les.
Info: Vermeld bij  je inschrijving en op je overschrijving de titel van deze reeks/sessie.
Zie ook pagina: ‘Hoe inschrijven en wat je best weet’.
Graag een seintje aan Olga: 0477 47 58 50 als je wil deelnemen.