Datum en tijd
06/06/2022
19:30 - 21:00


Dans de dans van het leven
Olga Bosmans en Gaston De Smet
Maandagavonden

Wat is Biodanza?
Samen dansen en bewegen op aanstekelijke muziek, afgewisseld met rustige oefeningen en spontane bewegingen: dat is waar Biodanza voor staat. Biodanza stimuleert je levensvreugde, vermindert stress en zorgt voor ontspanning. Het heropladen van je energie brengt je terug in balans.

We herstellen de verbinding met ons lichaam en leren zo onze behoeften beter aan te voelen en ons zelfbeeld te versterken. Het is een weg naar meer vitaliteit, plezier en eigenwaarde via eenvoudige dansen en oefeningen op specifiek uitgekozen muziek. Danservaring is niet vereist: iedereen danst en beweegt vanuit zijn eigen kunnen. Het gaat hem om de vreugde van het bewegen op de muziek. 

  • “Heerlijk te bewegen op deze vrolijke muziek en mezelf te uiten.”
  • “Ik was heel moe toen ik begon, kreeg veel blije energie door de dans, en ook fijn dat er ruimte was om te rusten.”
  • “Het is heerlijk en ontspannend om te doen; ik heb het zelf ervaren, Biodanza wordt echt op een fijne, rustige en inspirerende manier gegeven!”
  • “Biodanza beweegt je de goede kant op.” 

Wat geeft het je?
Door Biodanza geregeld te beoefenen leer je voor jezelf zorgen, je grenzen verkennen en liefdevol aangeven. Het zet een proces van integratie in gang; het verbindt denken en voelen met elkaar. Hoe beter je kunt voelen vanuit je hart, hoe rustiger het wordt – en blijft – in je hoofd. Je kan beter tegen stress als je leeft vanuit wie je werkelijk bent, als je luistert naar je hart en voelt wat goed voor je is.

Wanneer: Elke maandagavond van 19.30 u. tot 21 u. van 25 april tot 20 juni, behalve tijdens de schoolvakanties.
Waar: Basisschool De Klavertjes, Moutstraat 50 (nabij UZ Gent & St– Pieterstation).
Bijdrage: 6-beurtenkaart: € 85 (leden) en € 95 (niet-leden) – 8 lesweken geldig.      Kennismakingsreeks van 3 opeenvolgende lessen: € 30 (leden) en € 35 (niet-leden).
Info: Vermeld bij  je inschrijving en op je overschrijving de titel van deze reeks/sessie.
Inschrijven: klik hier
Graag een seintje aan Olga: 0477 47 58 50 als je wil deelnemen.