Datum en tijd
26/02/2022
10:30 - 12:00


Niet skiën, maar dansen.

Dans de dans van het leven
Olga Bosmans en Gaston De Smet
Zaterdagvoormiddag 26 februari van 10.30 u. tot 12 u. en donderdagavond 3 maart van 19.30 u. tot 21 u.

Voor wie? 
Heb je zin om de vakantie in te zetten met een activiteit die je levensvreugde weer helemaal naar boven brengt, om anderen te ontmoeten en te bewegen op fijne muziek? Dit kan en deze keer op zaterdagvoormiddag 26/02 voor al diegenen die ‘s avonds te moe zijn en op donderdagavond 3/03 voor zij die er op  maandagavond – onze wekelijkse lesdag – niet kunnen bij zijn of als je gewoon eens wilt komen proeven van Biodanza, je wilt los dansen en plezier wilt beleven.

Wat is Biodanza? 
Biodanza is bijzonder en gewoon, eenvoudig en ingenieus, speels en diepzinnig, prettig en gezond, stimulerend en kalmerend, … niet uit te leggen met woorden alleen. Biodanza is ervaringsgericht, het is een kwestie van beleven.
Biodanza geeft je een kijk op de werkelijkheid die je heel veel ruimte en keuzemogelijkheden geeft om gelukkig te kunnen zijn en werkelijk contact met je zelf en anderen te ervaren.
Biodanza is een weg van het hart, van het lichaam, van je gevoel. De oefeningen, de muziek, de groep waarmee je danst helpen je om je vrij en helemaal goed genoeg te gaan voelen.

In Biodanza wordt een stuk van mijn verlangen naar contact, verbinding,  warmte en tederheid vervuld. Ik voel dat ik hierdoor mijn liefde en hartelijkheid meer durf en kan uiten. Zo kom ik weer wat dichter bij mezelf en de ander.”

Wanneer: Zaterdagvoormiddag 26 februari van 10.30 u. tot 12 u. en donderdagavond 3 maart van 19.30 u. tot 21 u.
Waar: Basisschool De Klavertjes, Moutstraat 50 (nabij UZ Gent & St.-Pieterstation).
Bijdrage: 2-beurtenkaart: € 20 – één aparte les € 10 (leden) en € 15 (niet-leden).
Info: Vermeld bij  je inschrijving en op je overschrijving de titel van deze reeks/sessie.
Inschrijven klik hier
Graag een seintje aan Olga: 0477 47 58 50 als je wil deelnemen.