Datum en tijd
31/01/2022
19:30 - 21:00


Dans de dans van het leven
Olga Bosmans en Gaston De Smet
Maandagavonden vanaf 17 januari 2022

Wat is Biodanza?
Samen dansen en bewegen op aanstekelijke muziek, afgewisseld met rustige oefeningen en spontane bewegingen: dat is waar Biodanza voor staat. Biodanza stimuleert je levensvreugde, vermindert stress en zorgt voor ontspanning. Het heropladen van je energie brengt je terug in balans.

We herstellen de verbinding met ons lichaam en leren zo onze behoeften beter aan te voelen en ons zelfbeeld te versterken. Het is een weg naar meer vitaliteit, plezier en eigenwaarde via eenvoudige dansen en oefeningen op specifiek uitgekozen muziek. Danservaring is niet vereist: iedereen danst en beweegt vanuit zijn eigen kunnen. Het gaat hem om de vreugde van het bewegen en om je te laten gaan op de impulsen van de muziek.

In Biodanza wordt een stuk van mijn verlangen naar contact, verbinding,  warmte en tederheid vervuld. Ik voel dat ik hierdoor mijn liefde en hartelijkheid meer durf en kan uiten. Zo kom ik weer wat dichter bij mezelf en de ander.”

“Eindelijk thuiskomen, mogen zijn wie ik ben, bewegen zoals ik wil zonder te worden gecorrigeerd of veroordeeld. In zo’n veilige omgeving durf ik echt mijn hart openen.”

Wat geeft het je? 
Door Biodanza geregeld te beoefenen leer je voor jezelf zorgen, je grenzen verkennen en liefdevol aangeven. Het zet een proces van integratie in gang; het verbindt denken en voelen met elkaar. Hoe beter je kunt voelen vanuit je hart, hoe rustiger het wordt – en blijft – in je hoofd. Je kan beter tegen stress als je leeft vanuit wie je werkelijk bent, als je luistert naar je hart en voelt wat goed voor je is.

Wanneer: Elke maandagavond van 19.30 u. tot 21 u., vanaf 17 januari tot 28 maart 2022. Niet op 28 februari.
Waar: Basisschool De Klavertjes, Moutstraat 50 (nabij UZ Gent).
Bijdrage: 6-beurtenkaart: € 85 (leden) en € 95 (niet-leden) – 8 lesweken geldig.
Kennismakingsreeks van 3 opeenvolgende lessen: € 30 (leden) en € 35 (niet-leden).
Info: Vermeld bij  je inschrijving en op je overschrijving de titel van deze reeks/sessie.
Inschrijven klik hier
Graag een seintje aan Olga: 0477 47 58 50 als je wil deelnemen.