Bestuur

Kristin Vanschoubroek  |  voorzitter

Kristin VanschoubroekIk geloof dat liefde dé drijvende en creatieve kracht is in de mens, de kracht waaruit we ontstaan en waar we naar terugkeren. Die liefde aanspreken in de mens en doen groeien is een heel diep verlangen in mij. Dat verlangen ligt aan de oorsprong van La Verna. Mijn engagement in La Verna geeft mij veel vreugde. Mijn leuze: alles komt goed.
kristin@laverna.be

Claudine Bonne  |  secretaris

claudine bonneDe verbondenheid die ik mag ervaren in een vereniging als La Verna, de hechte vriendschappen die hieruit ontstaan zijn verrijkend en hartverwarmend. Door mee te helpen met de praktische organisatie en op die manier de contacten met leden en vrijwilligers levendig te houden, draag ik graag mijn steentje bij om La Verna te ondersteunen.
claudine@laverna.be

Chantal de poorter

Chantal De PoorterWe ‘zijn’! Maar wat zijn we? En wat is de reden van ons zijn? Vragen die ik en vele anderen rondom mij zich stellen. Antwoorden daarop hoop en denk ik te vinden bij La Verna. De wetenschap dat een mens hier zijn zwakheden niet moet verdoezelen en gewoon mag zijn wie hij is, geeft een heel veilig gevoel. Dat is een positieve ervaring die ik aan iedereen zou willen meegeven. Mijn bijdrage als coördinator van het La Verna-huis geef ik hierbij met volle inzet!
chantal.de.poorter@telenet.be

Mireille Van Acker  |  penningmeester

MIREILLE VAN ACKERIk ben een bijzondere weg ingeslagen. Het laat me niet meer los. Graag wil ik een steentje bijdragen om dit opmerkelijke pad verder uit te bouwen.
mireille_vanacker@hotmail.com

Chantal Van Herreweghe

chantal van herrewegheVerbondenheid, hoop, kwetsbaarheid, kracht, spiritualiteit, leven, vertrouwen, een veilig gevoel, … Wondermooie en levengevende waarden die mij de kans geven om écht thuis te komen in La Verna en in mezelf… Ik wil graag meehelpen opdat La Verna ook voor anderen zo’n thuis mag zijn…
chantal.vanherreweghe@telenet.be

Medewerkers

Fran Burvenich  |  website

FranDoor me in te zetten voor een beweging die verder reikt dan mijn directe naasten voel ik dat ik mijn steentje bijdraag aan een betere wereld. Dit voelt als een verrijking.
franciska@laverna.be

Hélène Derijcke

helene-derijckeLa Verna is voor mij een plaats waar het mogelijk is om gewoon te zijn wie je echt bent en mensen te ontmoeten die dat ook willen zijn, ieder op weg naar meer authenticiteit en meer bezieling. Mijn belangeloze inzet voor La Verna brengt me heel veel vreugde en voldoening.
helene@laverna.be

Marie De Ruytter

marie de ruytterLa Verna heeft mij geholpen met een luisterend oor, troost, erbij mogen horen. Het La Verna-team helpt mij nu nog om mijn pijn en verdriet te uiten en om te zetten in vreugde en dankbaarheid. Ik ben blij bij dit team te horen en wil er ook zelf graag zijn voor anderen.
amina-kries@hotmail.com

Celine Malfait

celine malfait4‘Leven vanuit je hart’, het motto van La Verna is ook mijn levensmotto. Voor mij is het belangrijk om te leven vanuit mijn gevoel en de positieve zaadjes in mezelf aandacht te geven. Hierdoor kan ik op mijn beurt enthousiasme, liefdevolle vriendelijkheid, vreugde, zachtheid en warmte aan anderen schenken. La Verna bevat véél positieve zaadjes, het is een plek waar ik thuis kan komen en mezelf kan zijn. Hier wil ik deel van uitmaken, dit wil ik helpen dragen!
celine_malfait_17@hotmail.com

Katrien Taveirne

Katrien1“Om echt te leven is er iemand nodig die ons ziet, die zegt dat we mogen voelen wat we voelen, die ons helpt ons hart te doorgronden. Pas daardoor kunnen we vertrouwen krijgen in ons gevoelsleven en het licht in ons laten schitteren.” (Catharina Visscher)
Dit mocht ik ervaren in diepe verbondenheid, kwetsbaar en sterk. Dit wil ik graag verder mee uitbouwen en ondersteunen, kwetsbaar en sterk.
taveirne.katrien@skynet.be

Kathleen Vandriessche  |  lay-out tijdschrift

kathleen van driessche3La Verna is voor mij een levensanker. Verbondenheid met mensen geeft een diep houvast, herkenning, een warm gevoel vanbinnen dat we allen uniek zijn, dat alles wat in ons leeft er mag zijn en dat we niet alleen zijn. De verbondenheid in La Verna leert je milder te zijn voor jezelf en dat werkt intens bevrijdend en geeft zo’n hartvervullende energie. Ik kan en wil het niet missen, La Verna is een deel van mijn levensadem.
Superblij ben ik met mijn keuze om de lay-out van het tijdschrift te verzorgen. La Verna geeft zoveel… en ik geef graag iets terug…
kathleen@opelwilly.be

Rita Van Steendam

Rita Van SteendamVaak zoeken we geluk, tevredenheid en gemoedsrust buiten onszelf… in het materiële… via anderen… La Verna toont mij dat ik deze essentiële levenswaarden kan vinden in mezelf, in liefde en in verbondenheid met Al Wat Is. Dit is voor mij haar missie en graag wil ik die helpen uitdragen, in het bijzonder bij de maandelijkse natuurbeleving.
rvst@telenet.be