Datum en tijd
19/09/2020
10:00 - 17:00

Waar?
La Verna-huis


Hou je lijf/hoofd erbij – Via lichaamsbewustzijn, zelfreflectie en ’Biodanza’
Met Olga Bosmans en Fee Nathanja De Boel
Zaterdagen 19 en 26 september

Goede communicatie is één van de belangrijkste elementen van een waardevolle relatie. Echter als de communicatie moeilijk wordt, blokkeert er iets in je lijf.
Bewust contact met je lijf is belangrijk om je emoties te herkennen en te weten wat je wil.

Tijdens deze workshop maken we, op een speelse manier, contact met ons lichaam en onszelf. Vanuit deze verbinding tussen je hoofd en je lichaam, kunnen we op een authentieke manier contact maken met de ander.
Dit doen we met woorden d.m.v. ‘Authentieke Communicatie’ alsook zonder woorden via allerlei oefeningen uit het rijke ‘Biodanza’ repertoire (simpele bewegingen en dansen op muziek – geen pasjes – om meer verbinding te maken met je lichaam, met wat je voelt, om van daaruit de ander écht te ontmoeten).
In kleine groepjes oefen je met voorbeelden uit je dagelijks leven, we leren zowel verbindend spreken als empathisch luisteren. Je wordt sterker om te zeggen wat écht belangrijk voor je is. Zo ga je elkaar op een respectvolle en constructieve manier leren bejegenen, elkaar (écht) leren ontmoeten. Dit betekent een meerwaarde voor de relatie met jezelf en de ander.

Olga Bosmans (BO-Coaching) brengt haar lichaamsgerichte, intuïtieve ervaring als coach, bemiddelaar en als Biodanza docent in. Fee Nathanja De Boel (hetwildeweten.be) begeleidt vanuit haar rijke achtergrond van authentieke communicatie, yoga en emotioneel lichaamswerk.

Wanneer: Zaterdagen 19 en 26 september van 10 u. tot 17 u.
Bijdrage: € 125 (leden) en € 135 (niet-leden).
Koffie en thee zijn inbegrepen, een lunchpakket breng je zelf mee.
Inschrijven: Klik hier.
Info: Max. 12 deelnemers.