Datum en tijd
20/12/2019
19:30 - 22:00

Waar?
La Verna-huis


Met Els Cuypers

Al voor het vierde jaar op rij gaat troubadour/ zangcoach Elyssia (Els Cuypers) in december ‘op tournee’ langs verschillende huiskamers/organisaties om kerst- en vredesliederen te zingen met de mensen.

De ervaring leert dat jong en oud enorm veel deugd hebben van het ‘samen zijn’ en ‘samen zingen’ in aanloop naar kerst (of je nu goed kan zingen of niet).

We zingen een mix van bekende kerstliederen afgewisseld met mooie, eenvoudige vredesliederen. Ook laat Elyssia je genieten van enkele solo liederen…

De opbrengst van de tickets gaat naar het planten van bomen in het voedselbos in de Singing Village Hongarije. Iedere deelnemer kan dus via haar of zijn bijdrage 1 of meerdere bomen/struiken ‘adopteren’.

Els Cuypers (Elyssia) verhuisde begin 2019 naar Hongarije om gestaag te bouwen aan een ‘Singing Village’ Ecodorp, een educatief ontmoetingscentrum en vakantieplek met permacultuur als belangrijkste inspiratiebron.
Samen met enkele enthousiaste jongeren en vrijwilligers start ze volgend jaar met de aanleg van een voedselbos op de braakliggende akker op het domein (de grootte van een voetbalveld).
De opzet en uitbouw van dit voedselbos dient als educatief project om de principes van permacultuur in de praktijk om te zetten en te ervaren.
Jongeren bouwen via deze kleine en haalbare succeservaringen mee aan een duurzamere wereld.

Wat is een voedselbos?

Een voedselbos is een door mensen gecreëerde plantengemeenschap (planten, bomen en struiken) met een extreem hoog aantal eetbare soorten. De biodiversiteit, de ecologische veerkracht en productiviteit van een voedselbos zijn hoog. Een voedselbos is volledig zelfvoorzienend en klimaatbestendig.

Geef nu via jouw stem aan dit initiatief en plant een boom!
Lees meer over het Singing Village Project hier: www.singingvillage.org

Wanneer: vrijdag 20 december van 19.30 u. tot 22 u.
Bijdrage: € 10,15, 20 of 25, afhankelijk van het bomenpakket dat je kiest.
Inschrijven: Klik hier.
Info: Het aantal plaatsen is beperkt.