Datum en tijd
09/02/2019 - 10/02/2019
10:00 - 17:00

Waar?
La Verna-huis


Pieter Tuytten
Zaterdag 9 en zondag 10 februari

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een fascinerende en praktische manier om je bewust te worden van de wijze waarop je handelt en communiceert. NLP vertrekt vanuit de overtuiging dat je de wereld bekijkt vanuit jouw werkelijkheid. Wat neem je aan als waar? Of: welke waarden en overtuigingen sturen je dagelijkse handelingen?

Deze twee kennismakingdagen nodigen je uit om te proeven wat NLP voor jou kan betekenen. Niet vanuit de verwachting dat NLP zomaar antwoorden geeft op de vraag: ‘Wie ben ik?’. Wel vanuit het ontwikkelen van een open nieuwsgierigheid waardoor de boeiende weg van NLP vooral een boeiende weg naar jezelf wordt.

NLP heeft een sterke rationele component. Mijn ratio helpt me bij het vinden van deugddoende antwoorden op praktische vraagstukken. Deze Westerse rationaliteit blijkt echter onvoldoende om levensvragen te benaderen. Als je voldoende tijd met NLP bezig bent, wordt het steeds duidelijker dat net in de stilte de verwondering van het leven te vinden is. Door de boeiende weg van ‘weten’ naar ‘weten dat ik niet weet’ te bewandelen ga ik het leven steeds meer vanuit dankbaarheid beleven. Het leven wordt een geschenk waar ik zelf inhoud mag aan geven. Me daarbij bewust blijvend dat ik de sturing en de controle nooit volledig in de hand heb, maar dat ik door mijn handelen sowieso wel steeds invloed uitoefen op mijn omgeving.

Er is geen uitgetekend pad dat naar de verlossing leidt.
De mens moet de weg voortdurend zelf kiezen.
Om te kunnen kiezen is hij vrij en verantwoordelijk.

Jean-Paul Sartre

nlp

Wanneer: 9 en 10 februari van 10 u. tot 17 u.
Bijdrage: € 80 (leden) en € 85 (niet-leden). Koffie en thee zijn inbegrepen. Een lunchpakket breng je zelf mee.
Inschrijven: Klik hier.
Info: Max. 12 deelnemers