Datum en tijd
22/10/2020
19:30 - 21:30

Waar?
La Verna-huis


Lezing ‘Lieve Hemel’

Ilse Wanten
Donderdag 22 oktober

Wie zijn wij eigenlijk echt? Waar komen we vandaan en gaan we naartoe? Bestaan er eigenlijk wel antwoorden op deze vragen? En zo ja, waar vinden we die antwoorden dan?

Reeds op jonge leeftijd leerde Ilse Wanten leven met visioenen: ‘Deze levendige herinneringen aan vorige levens overspannen in hun geheel een zeer lange periode. Ze hebben betrekking op deze fysieke aardse dimensie maar overstijgen die ook. Bijvoorbeeld wanneer ik mij op andere niet-Aardse dimensies bevond.’

Ilse’s visioenen hebben haar als vanzelf in een artistieke richting geduwd. Deze richting stelde haar in staat om zichzelf als het ware aan een diepgaand onderzoek te onderwerpen: ‘Het heeft mij al ontzettend veel onderzoekswerk gekost om de werkelijke reikwijdte van mijn visioenen te kunnen bevatten. Uiteraard is dit een onderzoek dat nog steeds loopt. In die zin is deze lezing wederom een belangrijke stap voor mij.’

De lezing is gebaseerd op Ilse’s twee boeken ‘Ziel in Zicht!’ (2012) en ‘Lieve Hemel’ (2019) en haar muziek, die als een soundtrack bij de boeken kan worden opgevat.

Tijdens de lezing zal er een mogelijkheid tot vragen stellen zijn.

 

 

 

 

 


Wanneer
: Donderdag 22 oktober om 19.30 u.
Bijdrage:  € 8 (leden) en € 10 (niet-leden), drankje inbegrepen.
Inschrijven: Klik hier

Ilse Wanten (1973) is een visionair, artieste en schrijfster. Ze is tevens grondlegger en activator van het Kristallijne Eenheidsenergie-netwerk waardoor ze veel reist.
Haar persoonlijke ervaringen met de bewoners van de Hogere Lichtwerelden, herinneringen aan vorige levens en visioenen duwden haar als vanzelf in een artistieke richting. Of Ilse nu werkt(e) als actrice, danseres, performance-artieste, mannequin/model, haar eigen videoclips en muziek maakt, alles draait om bezieling. Op dit moment werkt Ilse in de Vlaamse Opera als (licht-)figurant, werkt ze aan een nieuwe videoclip, schrijft ze artikelen (Spiegelbeeld, Bloom, ect.) En is ze samen met haar partner, regisseur Thomas Ceulemans, een langspeel-documentaire project begonnen. ‘Terug naar het Paradijs’ werd gekoppeld aan een blog die je via haar website kan volgen.
0484 02 05 02 – ilsewanten@yahoo.com – www.ilsewanten.com