Datum en tijd
14/08/2017 - 15/08/2017
09:30 - 17:30

Waar?
La Verna-huis


Zomertweedaagse
Edward Burvenich

In deze zomertweedaagse gaan we op zoek naar ons innerlijk vuur én leren we hoe we dit vuur naar buiten willen en kunnen brengen.

De eerste dag richten we onze aandacht naar binnen en gaan we na wat er in ons leeft.
Wat is voor mij mijn innerlijk vuur? Waar word ik warm van? Wat doet mij werkelijk deugd en geeft mij energie? Wat is voor mij de essentie?
Wat neemt mijn energie af? Wat wil ik niet (meer)?

De tweede dag gaan we na hoe we actie kunnen ondernemen, trouw aan dit (her)ontdekte innerlijk vuur.
Wat heeft mijn innerlijk vuur nu nodig? Heeft het nood aan verinnerlijking of aan veruitwendiging, aan rust of aan actie, aan verlangzaming of aan versnelling?
Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn innerlijke vuur nu krijgt wat het nodig heeft? Hoe pak ik dat dan het beste aan?

We proberen in deze tweedaagse zoveel mogelijk het ego ten dienste te stellen van de ziel. Leven vanuit je innerlijk vuur betekent niet altijd vurig en vol energie ertegenaan gaan, maar wel naar je ziel luisteren en haar geven wat zij nodig heeft. Als het ego zich inspant om de ziel tot haar recht te laten komen, voelen we ons vervuld en winnen we aan innerlijke kracht.

In tijden waarin het vaak onduidelijk is wat goed en wat fout is, waarin we nauwelijks nog weten wie we kunnen geloven en waarin we soms het gevoel hebben dat het de verkeerde kant opgaat, maken we in deze tweedaagse connectie met onze eigen kern en laten we ons daardoor leiden. Binnenin zit wat voor ons waarheid is, gloeiend en wachtend op gehoor en/of expressie. Door van daaruit te leven, bouwen we samen aan een maatschappij, die niet gebaseerd is op macht en status, maar wel op innerlijke wijsheid en menselijkheid.

We kijken in deze tweedaagse ook naar elkaars krachten én uitdagingen. Hieruit inspiratie halen is eveneens een belangrijk facet.

Deze tweedaagse richt zich tot mensen van alle leeftijden die zich professioneel of privé willen herbronnen, terug (of meer) connectie willen voelen met zichzelf en vandaaruit keuzes willen maken.

innerlijk-vuur

Wanneer: maandag 14 en dinsdag 15 augustus, van 9.30 u. tot 17.30 u.
Waar: La Verna huis
InschrijvenKlik hier
Bijdrage: € 120 voor de twee dagen voor leden van La Verna, € 130 euro voor niet-leden. Koffie en thee zijn inbegrepen, een lunchpakket breng je zelf mee. Er is een regeling voorzien indien de prijs een hinderpaal is om deel te nemen.
Overnachtingsmogelijkheden in de buurt vind je hier.