Datum en tijd
03/07/2017 - 06/07/2017
10:00 - 18:00

Waar?
La Verna-huis


Zomerdagen
Kristin Vanschoubroek

Het goede nieuws is dat verre reizen niet nodig zijn om te ontdekken wie je bent. Het avontuur ligt om de hoek als je er oog voor hebt.

zomerdagenVakantie. Tijd om te herbronnen. Tijd om vrij te worden en je te ontdoen van wat je beklemt. Tijd om voeling te krijgen met het grote geschenk van het leven: een hart voor jezelf en voor de ander.

Maar hoe kom je in verbinding met je hart?
Tijdens deze dagen gaan we ons denken en voelen op elkaar afstemmen. Vaak is er immers een kloof tussen wie we willen zijn en wat er echt in ons leeft.

Het kan zijn dat je je gevoelens verborgen houdt omdat ze te kwetsbaar zijn of omdat je niet weet hoe je ermee moet omgaan. Of omdat je er beschaamd of bang voor bent of omdat je ze rationeel niet kan plaatsen. Of misschien durf je die gevoelens niet uiten uit angst anderen te kwetsen.

Maar ook het omgekeerde kan waar zijn. Misschien laat je je te veel leiden door je emoties en mis je daardoor de sterkte en de innerlijke kracht om je leven te leiden en vorm te geven.

Als je de tegengestelde krachten in jezelf leert verbinden, open je de poort naar je hart. Je komt meer in balans en je kan het leiderschap over je leven beter opnemen.
Dit zal ook tot uiting komen in je relaties. Ze zullen waarachtiger en zuiverder worden.

Het meemaken van deze dagen is een keuze voor jezelf en voor wie en wat dierbaar of belangrijk voor je is.
Er wordt ervaringsgericht gewerkt. Verschillende werkvormen worden aangereikt, waaronder gesprek,  meditatie, muziek, beweging, stilte, natuurbeleving.

Wanneer we ons te geremd voelen om onze diepste zorgen of gevoelens uit te spreken, creëren we onbewust afstand tussen onszelf en anderen.

Wanneer: Maandag 3, dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6 juli, telkens van 10 u. tot 18 u.
Bijdrage: € 240 voor leden en € 255 voor niet-leden
Inschrijven: klik hier.
Info:
– ‘s Middags eten we in het La Verna-huis of in de tuin. Je kan je picknick meebrengen of iets bestellen bij de bakker om de hoek (broodjes en warme maaltijden).
– Maximum 12 deelnemers
– Indien de prijs een hinderpaal is om deel te nemen, kan je contact nemen voor het bekomen van een sociaal tarief. (Zie ‘hoe inschrijven en wat je best weet’.)
Logeren:
Je kan ’s avonds naar huis gaan of logeren in de buurt van het La Verna-huis. Bekijk hier de overnachtingsmogelijkheden.