Datum en tijd
09/03/2019 - 10/03/2019
09:30 - 17:30

Waar?
La Verna-huis


Edward Burvenich
Tweedaagse

In deze tweedaagse gaan we op zoek naar wat in ons wil ontluiken, naar het nieuwe dat in ons wil ontstaan en/of tot verdere ontwikkeling wil komen.
In de winter kan het duidelijk worden dat je ziel verlangt naar ‘iets anders’, iets dat nog grotendeels ondergronds zit.

feniks

We geven aandacht aan:

 • wat in onze kern leeft en wil ontluiken,
 • wat onze ziel ons hieromtrent toefluistert,
 • hoe we onze innerlijke kiemen kunnen voeden,
  cultiveren en beschermen,
 • hoe we onze innerlijke stem in daden kunnen
  omzetten,
 • hoe we deze stem aan kracht kunnen laten winnen,
 • hoe we afscheid kunnen nemen van het oude om
  het nieuwe helemaal te kunnen verwelkomen.

Door die aspecten te ontdekken en te uiten in groep, door getuige te zijn van het verhaal van anderen, krijgt het nieuwe de aandacht waarop het misschien al jaren aan het wachten is. Alleen al door de aandacht en de aanwezigheid van jezelf en anderen voelt het nieuwe zich gesterkt en wordt het ontluiken gestimuleerd.
We werken met meerdere werkvormen, waaronder gesprek, meditatie, muziek, beweging, stilte en natuurbeleving. De omgeving wordt gebruikt als bron van inspiratie, de stad en haar rijke geschiedenis enerzijds en de rustgevende tuin anderzijds.

Deze tweedaagse richt zich tot mensen van alle leeftijden die professioneel of privé iets nieuws willen laten ontluiken of terug (of meer) connectie willen voelen met zichzelf.

Wanneer: Zaterdag 9 en zondag 10 maart, van 10 u. tot 17.30 u.
Inschrijven: Klik hier
Bijdrage: € 120 voor de twee dagen (leden), € 130 (niet leden). Koffie en thee zijn inbegrepen, een lunchpakket breng je zelf mee.