Datum en tijd
10/07/2021
09:30 - 17:30

Waar?
La Verna-huis


Aan de slag met vragen over familie, leven, werk en zin

Jan Timmerman

Onze familie ademt en spreekt door ons, dieper dan we vaak beseffen of op het eerste gezicht lijkt. Met onze familie zijn we innig verbonden, of we daar nu vrede mee hebben of niet.
Een familieopstelling toont welke verborgen dynamieken er spelen, soms over verschillende generaties heen, en wat de impact kan zijn op je functioneren en op je levenspad.
Sommige gebeurtenissen (scheiding, ziekte, overlijden, …), zelfs van lang geleden, kunnen effect hebben op je plaats in je familiesysteem en zo op je welzijn.

Bij een familieopstelling gaan we op zoek naar je passende plek. Plaatsvervangende representanten stappen in ‘het wetende veld’ van een familie. Dat is de magie van opstellingen. Zonder veel informatie ‘vertolken’ de representanten exact de rol van onbekenden. Via familieopstellingen krijg je inzicht in jezelf en in je (familie)systeem en kan je oude, hardnekkige patronen doorbreken.

Afhankelijk van de vraag kunnen we ook andere systemen dan je familiesysteem verkennen. Steeds is het doel vrijer en met meer zelfwaardering en verantwoordelijkheid in het leven te staan.

Tijdens deze twee zaterdagen (met dezelfde deelnemers) krijgt elke deelnemer die dat wenst een eigen opstelling.

Als je de stenen op jouw levenspad niet opruimt,
zullen je kinderen er over struikelen.
Surinaams spreekwoord

Copyright DEV WR (CC BY-NC 2.0)

Wanneer: Zaterdag 10 juli,
telkens van 9.30 u. tot 17.30 u.
Bijdrage: Voor wie een opstelling wenst: € 75 (leden) en € 80 (niet-leden)
Voor wie geen opstelling wens: € 45 (leden) en € 50 (niet-leden)
Info: Vermeld bij je inschrijving en op je overschrijving de titel van dit programma en of je zelf een opstelling wenst of niet.
Koffie en thee zijn inbegrepen, een lunchpakket breng je zelf mee.
Maximum 12 deelnemers.
Inschrijven: klik hier