Datum en tijd
10/08/2020 - 15/08/2020
Hele dag

Waar?
Savita


Je vitaliteit versterken
Kristin Vanschoubroek en Geertrui Van Hooreweghe
10 – 15 augustus 2020

Geertrui, Dominique en ik (Kristin) gingen tijdens de krokusvakantie op verkenning naar Savita. En we waren aangenaam verrast: het is een heerlijke plek!
Toen wij er waren was het echt winter. En wat voor één. We werden verwend met een wit sneeuwtapijt. Het was heerlijk wandelen in die witte stilte. We kwamen opgeladen terug.

In de zomer moet het er ook prachtig zijn. De zomer is het seizoen van bloei, vitaliteit en uitbundigheid. Daar gaan we ons mee verbinden.
We gaan onze energie voeden door wandelingen (voor een groot deel in stilte), door dans en beweging, muziek en andere creatieve werkvormen, door gesprek en delen van wat in je leeft, … Wie wil kan zich laten verwennen door een heerlijk klankbad van Geertrui: je voelt je  energie zo toenemen. We gaan ook ons lichaam voeden en vitaliseren door bewust en gezond te eten. En er zal de verbondenheid zijn. Ook die is vervullend.

In Savita voel je je welkom. De sfeer is ongedwongen en nodigt je uit om jezelf te zijn. De natuur rondom is prachtig, je bent er omringd door bergen, bossen en kabbelende beekjes en veel stilte.
Samenwerking tussen de mensen die daar wonen en werken en de gasten wordt op prijs gesteld. We zullen dus helpen met opruimen en afwassen. En we onderhouden zelf onze kamer. Zo delen we allen in de werkzaamheid van Savita.

We voelden in Savita een aansluiting met de doelstellingen van La Verna: een inspirerende plek waar mensen elkaar in vrijheid kunnen ontmoeten en elkaar kunnen helpen in hun streven naar een natuurlijke levenswijze en harmonie tussen lichaam en geest.

Van harte welkom op deze reis!

Begeleiding: Kristin Vanschoubroek en Geertrui Van Hooreweghe
Waar
: Savita, In der Burbecke 15, 59955 Winterberg-Niedersfeld, Duitsland
Wanneer: Van maandag 10 augustus (17 u.) tot zaterdag 15 augustus (10 u.).
Bijdrage: € 385 (leden) en € 400 (niet-leden) voor organisatie, begeleiding en volpension.
Inschrijven: Klik hier.
Info: Indien er voldoende wagens en chauffeurs beschikbaar zijn, verplaatsen we ons kostendelend. De afstand vanuit Gent is 400 km. Er is ook de mogelijkheid om met de trein te komen. Er is een goede treinverbinding vanuit Gent St-Pieters naar Winterberg.