Datum en tijd
06/01/2019
13:00 - 18:00

Waar?
Parking Maaltecenter


Wandelnamiddagen op zondag

Op zondag 6 januari trekken we naar de Vlaamse Ardennen. We lopen langs, meestal onverharde, wegen en paadjes, in een streek met wisselend reliëf.
We genieten van schitterende vergezichten op de vallei van de Trosbeek en het Muziekbos met de muziekberg (148m) en de geuzentoren als hoogtepunten.

Vertrek: Om 14 u. aan Bistro Boekzitting, Boekzitting 26, 9600 Ronse
Carpooling: Om 13.00 u. op parking Maaltecenter, Kortrijksesteenweg, Gent
Inschrijven: hoeft niet
Bijdrage: € 4 voor leden van La Verna en € 6 voor niet-leden; kinderen mogen gratis mee.


Wil jij ook even je gedachten loslaten, volop genieten van de natuur, je levensenergie voelen? Dan nodigen wij je uit op onze maandelijkse wandelingen. We leggen een gedeelte van de weg in stilte af. Er is ook ruim kans om elkaar te ontmoeten.

We kiezen voor tochten van 8 à 12 km en meestal zijn we ten laatste om 17.30 uur terug. Kinderen zijn welkom. Vaak gaan we na de wandeling samen iets drinken en genieten we van het samenzijn. Maar dat is helemaal vrij.µ

Je kan rechtstreeks naar de startplaats komen. Wie plaatsen ter beschikking heeft in de wagen of wie graag meerijdt, kan naar de parking aan het Maaltecenter in Gent komen. We vinden het fijn om samen te rijden en zo economisch en ecologisch een steentje bij te dragen.