Datum en tijd
05/12/2021
14:00 - 17:00


Wil jij ook even je gedachten loslaten, volop genieten van de natuur, je levensenergie voelen? Dan nodigen wij je uit op deze wandelingen. We leggen gedeelte van de weg in stilte af. Er is ook ruim kans om elkaar te ontmoeten.

Wandelnamiddag op zondag 5 december 2021

Zondag 5 december: de Kordaalroute, adellijk wandelen door een unieke brok natuur! Hoewel Nokere vooral bij fietsminnend Vlaanderen bekend is, weet het dorp aan de rand van de Vlaamse Ardennen dankzij de Kordaalroute ook wandelaars te charmeren.
De 6,2 kilometer lange wandeling trekt rond en over Nokereberg. Het Kordaalbos, een schitterend brokje natuur, en twee adellijke kastelen liggen op de route.

Je zal kunnen genieten van het glooiende, idyllische decor en het pittoreske dorp. Er is een klein pittig klimmetje. Bij nat weer kan het wat drassig zijn. Op de eindbestemming is er gelegenheid om iets te drinken.

Wanneer: Zondag 5 december 2021 om 14 u.
Vertrek: Om 14 u. Dorpsplein, Nokeredorpsstraat, 9771 Nokere. Je kan parkeren achter de kerk. Volg vanaf het centrum van Nokere de pijltjes ‘langparkeren’.
Gids: Anne marie Vererfven.
Info: De wandelwegen zijn in goede staat. Voor de doortocht door de weiden en het Kordaalbos zijn stevige wandelschoenen aan te raden.

Algemene info wandelingen: 
Bijdrage:  € 4, kinderen gaan gratis mee. 
Inschrijven:  Mag, maar hoeft niet.