Datum en tijd
20/10/2022
19:30 - 22:00


Boekvoorstelling en huiskamerbijeenkomst
Marie Crevits

Donderdagavond 20 oktober of dinsdagnamiddag 15 november.

Leven vanuit je hart betekent hartelijk, vriendelijk en mild zijn, weten wat je wil en je niet laten manipuleren, mensen en situaties doorzien en de juiste antwoorden op je vragen krijgen.
Leven met je hart is niet iets wat slechts enkelingen kunnen, ieder van ons kan er steeds beter in worden.
Meester Morya geeft in zijn boeken praktische tips en belangrijke inzichten die je vooruit kunnen helpen naar je eigen oorspronkelijkheid, je eigen kracht en je eigen levensvreugde.
Hoe combineer je je gedachten en je emoties met je hart? Waarom val je steeds terug in dezelfde patronen en wat kan je daaraan doen? Wat houdt er ons soms tegen om de stem van ons hart te horen of te volgen en hoe ga je daarmee om?
In deze lezing krijg je heel wat praktisch advies over wat je kan doen om houvast en vertrouwen te vinden in jezelf.

Wie ben ik?
Mijn hele leven (39 jaar) staat in het teken van spirituele waarden en bewustwording. Mijn opvoeding was er één uit de duizend, met twee ouders die antwoorden hadden op mijn vragen en me tegelijk de ruimte lieten voor mijn eigen ontwikkeling en ontdekkingen.

Mijn vader, Geert Crevits (1944-2012), heeft twintig jaar lang vele tienduizenden persoonlijke boodschappen van Meester Morya gegeven aan mensen in België, Nederland en daarbuiten. Op dezelfde manier kwamen er ook 42 cursussen tot stand die door onze uitgeverij stuk voor stuk te boek worden gesteld. In elk van deze boeken spreekt Meester Morya over hoe je als mens bewuster kan worden en hoe je ware spiritualiteit kan beleven in de moderne wereld van vandaag.

Sinds het overlijden van mijn vader zo’n tien jaar geleden geef ik nu zelf lezingen en workshops over de wijsheid van Meester Morya, en mijn moeder en ik zetten samen de uitgeverij verder.

Wie is Meester Morya?
Hij wordt ook wel een “Meester van Wijsheid” genoemd. Het is Iemand die los staat van ruimte en tijd en die geboorte en dood overstegen heeft. Gedurende dertig jaar onderhield Meester Morya een zuiver, eenvoudig en bestendig innerlijk contact met Geert Crevits en samen lieten ze een indrukwekkend oeuvre na. Meer over het leven van Geert Crevits en zijn contact met Meester Morya vind je op www.morya.org

Tijdens de lezing en na de pauze is er ruimte voor vragen. Ik hou van interactie met het publiek!
Voordien, in de pauze en achteraf is er mogelijkheid om onze publicaties in te kijken en aan te kopen (keuze uit 16 boeken, 9 boekjes met kortere teksten, 2 werkboeken, spiritueel dagboek, 3 kaartensets, audio, en meer).
Benieuwd? Neem nu al een kijkje op www.mayil.com

Waar: Ten huize van Kristin Vanschoubroek, Minnestede 12, 9840 De Pinte. Wanneer: Donderdagavond 20 oktober 2022 van 19.30 u. tot 22 u. Welkom vanaf 19 u.
Dinsdagnamiddag 15 november van 14.30 u. tot 17.30 u. Welkom vanaf 14 u.
Bijdrage:  € 8 (leden) en € 10 (niet-leden), drankje inbegrepen. Korting van € 4 bij aankoop van een boek of kaartenset.
Info: Je kan inschrijven door een mail naar claudine@laverna.be, en de bijdrage overschrijven met vermelding ‘huiskamerbijeenkomst Morya’.