Datum en tijd
21/12/2020
20:00 - 21:00


We gaan voor het eerst online. We nodigen je graag uit voor het eerste online samenkomen in kerstsfeer met als thema “het licht is daar”, dat zal doorgaan op maandag 21 december om 20 u.
21 dec is het winterwende! Het zal fijn zijn om online verbondenheid te creëren, samen te zijn op de donkerste dag van het jaar en uit te kijken naar het licht. We kijken er naar uit elkaar een warm hart en licht onder de riem te steken.

Er zal heel wat te beleven zijn: muziek, dans, een woordje, meditatie, delen…
21 december is ook astrologisch van betekenis. Een reden temeer om ons met elkaar te verbinden.

We starten om 20 u. en ronden af rond 21 u.

Je kan inloggen via: https://us02web.zoom.us/j/81074952382
Wie niet vertrouwd is met zoom kan best iemand aanspreken om binnen te geraken. Vanaf een kwartier voor aanvang zal Marian De Lathauwer je ontvangen en zal ze wat technische ondersteuning bieden.

Het evenement is gratis, maar we weten wel graag wie zal deelnemen, zodat we het aantal aanwezigen kunnen inschatten.

Je kan je registreren via https://nl.surveymonkey.com/r/Y9YWY6B.

We kijken uit naar je aanwezigheid.

Voor het volgende tijdschrift zijn heel wat mensen in hun pen gekropen. Er was veel inspiratie in deze coronatijd. Het is een rijk gestoffeerd nummer geworden met de teksten van de sprekers van de inspiratiedagen: Jan Mertens, Krist Pauwels, Stefan Van Meirhaeghe en Erica Nap.

Er zijn columns en teksten van Ivy Pelkmans, Kristel Busschaert, Ilse Wanten, Jan Timmerman, Marian De Lathauwer, Brigitte Puissant, Adinda Verbanck, Katrien Sercu, Annick Bailleul en mezelf.

En verder vind je een kerstverhaal van Trees Verwilligen, en twee nieuwe rubrieken: ‘Art en quotes’ en ‘Gedachtengangen’. Heel wat te beleven dus.

Het tijdschrift gaat één van deze dagen op de post. Wie het graag ontvangt, kan zijn/haar naam en adres opgeven aan claudine@laverna.be en zich lid maken van La Verna. Je wordt lid in 2021 door € 30 te storten op rek.nr. van La Verna BE71 5230 8074 2269 – TRIOBEBB. Je lidmaatschap is ook een steun voor onze werking.

Warme dankbare groeten vanuit ons hart,

het La Verna Coördinatieteam, Kristin, Marian, Kathleen en Nancy.