Datum en tijd
20/07/2022
19:30 - 21:30


Mo El Bazi
Woensdagavond

Mediteren is geen bezigheidstherapie maar de methode om in de stadia van Verlichting open te bloeien en je wezen te realiseren.

 Tijdens de meditatie neem ik je in alle zachtheid mee naar het centrum van je zijn. Vanuit jouw ware centrum waar vrede, stilte en rust heerst, kan jij in alle veiligheid kijken naar wie jij bent, Je ontdekt je ware zelf.

“In de stilte luister ik naar je innerlijke stem”

Mijn stem begeleidt je naar je diepere lagen waar vastgeroeste ideeën, handelingen, denken en patronen zitten. Uitdagingen die geheeld mogen worden omdat ze je niet meer dienen of van anderen zijn, worden in het Licht en de Liefde geplaatst. Jij hoeft niets te doen, alleen er ontspannen bij liggen of zitten.

Je lichaam krijgt een energetische ontspanningskuur, alles mag tot rust komen.

Het is een avond waar jij ontspannen onderuit mag gaan liggen, een geschenk dat je jezelf aanreikt helemaal voor jou, weg uit de fysieke buitenwereld.

Woensdag 20 juli: Thema “Vertrouw in vertrouwen”

Diep in de Sinaï woestijn tussen rotsen is er een bekken vol zuiver en helend water. Dit bassin symboliseert de baarmoeder waar ik deelnemers met alle zachtheid begeleid tot in de baarmoeder. Hier krijgt elke deelnemer een zuivering en een inwijding tot wedergeboorte.

Waar: UR.zone Gent, De Pintelaan 347, 9000 Gent. Er is ruime parking.
Wanneer: Woensdagavond 20 juli van 19.30 u. tot 21.30 u.
Bijdrage: €15 (leden) en € 18 (niet-leden).
Inschrijven: klik hier
Vermeld bij je inschrijving en overschrijving ‘Geleide healing meditatie’.