Datum en tijd
16/11/2020
19:30 - 21:30


Dans de dans van het leven
Olga Bosmans en Gaston De Smet

Reeks op maandagavond

Wat is Biodanza?

Biodanza kan ons helpen om levensvreugde en kracht terug te winnen of ze te versterken. We herstellen de verbinding met ons lichaam en leren zo onze behoeften beter aan te voelen en ons zelfbeeld te versterken. Het is een weg naar meer vitaliteit en eigenwaarde: via eenvoudige dansen en oefeningen op specifiek uitgekozen muziek.
Biodanza geeft plezier, stimuleert de creativiteit, vermindert stress en zorgt voor ontspanning en het heropladen van onze energie.
Biodanza is een weg naar zelfwaardering en liefde: voor onszelf en voor de ander. Het geeft je de mogelijkheid om stap voor stap je menselijk potentieel verder te ontwikkelen in een veilige, ondersteunende omgeving.

Wat geeft het je?

Door Biodanza geregeld te beoefenen leer je voor jezelf zorgen, je grenzen verkennen en liefdevol aangeven. Het zet een proces van integratie in gang; het verbindt denken en voelen met elkaar. Hoe beter je kunt voelen vanuit je hart, hoe rustiger het wordt – en blijft – in je hoofd. Je kan beter tegen stress als je leeft vanuit wie je werkelijk bent, als je luistert naar je hart en voelt wat goed voor je is.

While I dance,
I can not judge,
I can not hate,
I can not separate myself from life.
I can only be joyful and whole.
This is why I dance.

Hans Bos

biodanza-adulto-mayor

Wanneer: Elke maandagavond van 19.30 u. tot 21.30 u., vanaf 21 september tot 14 december, behalve op 2 november.
Bijdrage:
– Seizoenkaart: € 130 (leden) en € 140 (niet-leden) voor 12 lessen.
– 6-beurtenkaart: € 80 (leden) en € 90 (niet-leden) – 10 lesweken geldig.
– Kennismakingsreeks van 3 opeenvolgende lessen: € 25 (leden) en € 30 (niet-leden), erna seizoenkaart mogelijk voor de resterende lessen aan € 11 of € 12 per les.
Inschrijven: Klik hier
Graag ook een seintje aan Olga: 0477 47 58 50 als je wil deelnemen. Gaat door online of in de zaal.