Datum en tijd
10/02/2024
10:30 - 16:30


Edward Burvenich
3 zaterdagen – februari en maart 2024

Wil je meer luisteren naar je lichaam, haar signalen begrijpen en haar specifieke noden ontdekken? Dan zijn deze drie dagen van lichamelijke expressie iets voor jou.

Het is een cliché, maar het is zo waar: we hebben maar één lichaam, en we kunnen er maar beter zoveel mogelijk respect voor hebben. Ons lichaam is wat het is. Het laat zich niet sturen door onze gedachten. Het heeft een eigen taal die niet altijd makkelijk te begrijpen is. De wijsheid van ons lichaam aanboren kan enkel door in het lichaam te zakken en te gaan voelen.

Wat we ontdekken gaan we vervolgens uitdrukken via kleine bewegingen, dans op muziek en bio-energetische oefeningen. Soms heel subtiel, soms heel uitbundig. Tijdens de drie dagen gaan we zoveel mogelijk flowen, elk op onze eigen manier, met respect voor de eigen grenzen en mogelijkheden.

Ons lichaam neemt deze keer de leiding. Door het in beweging te brengen, voelen we waar het vrij stroomt en waar het vastloopt. De intentie is om ons bewust te worden van onze blokkades of remmingen én onze eigen unieke manier van ‘lichamelijk zijn’. Zo zullen we in respect voor onszelf ons lichaam losschudden en meer ruimte creëren voor vitaliteit en vrijheid.

We nemen elke zaterdag opnieuw de tijd om een veilige groep te creëren waarbij je als deelnemer iets kan delen over jouw persoonlijk verhaal of het zonder woorden via beweging kan uitdrukken. We creëren een ‘safe space’ waar je kan experimenteren en je kan laten inspireren door de flow van anderen. De groep is een spiegel en ondersteunt.

We maken ook gebruik van het prachtige domein, zeker als het mooi weer is.

Wanneer: 3 zaterdagen, 10 en 24 februari en 16 maart 2024, telkens van 10.30 u. tot 16.30 u.
Waar: Landgoed De Campagne, Gijzelstraat 12, 9031 Drongen
Als je met de trein zou komen, kan je Edward contacteren om na te gaan of je kan opgehaald worden, via eb@impacta.be.
Begeleider: Edward Burvenich, 41 jaar, ervaren coach en begeleider van groepen
Voor wie: Iedereen die zijn of haar lichaam graag in beweging brengt
Bijdrage: 65 € voor een dag, 175 € voor de reeks
Inschrijven: bij claudine@laverna.be en door storting van de gepaste bijdrage op rekeningnummer BE71 5230 8074 2269 – TRIOBEBB
Vermeld bij je overschrijving ‘Let it flow’ met de datum of reeks.
Info: Per dag is er plaats voor 6 tot 15 deelnemers.
Mee te nemen: Pantoffels of dikke sokken voor binnen, stevige schoenen voor buiten en je eigen picknick voor ’s middags