Ik ben Ludwine Van Craenenbroeck. Op mijn verjaardagstaart hebben reeds 15 kaarsjes gestaan.
Ik ga naar school in het Koninklijk Atheneum van Mariakerke en daar zit ik in de richting Grieks-Latijn. Mijn grote passies zijn folkdans, muziek maken en beluisteren. Ik speel ook mee in het schooltoneel. Al deze dingen vind ik absolute top!
Een kenmerk van me is dat ik graag nadenk over alles. Toch staat voelen bij mij steeds bovenaan. Ik wil op en top mezelf kunnen zijn, daarom hou ik van La Verna want daar kan dat. Ik krijg er de kans om over bepaalde onderwerpen na te denken en te voelen.
Tijdens de maandelijkse vieringen kom ik graag helpen. Dan probeer ik met de jongste kindjes iets creatiefs en speels te doen dat aansluit op het thema van de viering. Ik ben graag met kinderen bezig. Ze maken me altijd vrolijk. Het spreekt mij aan om op die manier mijn bijdrage te leveren aan de vieringen. Ik heb daarbij veel steun aan Karen Vandeghinste, die met de grotere kinderen werkt en altijd supercreatieve ideetjes heeft. Bij deze wil ik haar daar graag superhard voor bedanken!
Ik weet niet zeker wat mijn engagement betekent voor de kindjes, maar diep in mij vertrouw ik erop dat het voor hen, net zoals voor mij, fijn is dat wij op zo’n manier deel kunnen nemen aan de La Verna-vieringen.

Ludwine Van Craenenbroeck
April 2009