Olga Bosmans (1961) en Gaston De Smet (1953) zijn al meer dan 25 jaar samen op pad, niet alleen als levenspartners maar ook op hun weg naar persoonlijke groei en bewustzijn. Ze zijn beiden opgeleid als lichaamstherapeut en Biodanzadocent en ze lieten zich inspireren door tal van verdiepingscursussen zoals intuïtieve ontwikkeling, tantra, familieopstellingen, yoga, meditatie, …
Olga studeerde economie en was lang actief in het bedrijfsleven. In 2011 besloot ze naar haar hart te luis-teren en mensen te begeleiden op hun zoektocht. Momenteel werkt ze als loopbaanbegeleidster, is zelfstandig coach en geeft cursussen rond o.a. stress en burn-out.
Gaston is gepensioneerd architect en voelt nood aan nieuwe uitdagingen. Samen willen ze via Biodanza mensen terug bij hun levensvreugde brengen en hen zo ondersteunen in hun groeiproces.
Tel. 09 225 69 95 of 0477 47 58 50 of mail olgab9000@gmail.com.

Vincent Claeys Bouuaert (1957) is al meer dan dertig jaar advocaat en werkt ook als bemiddelaar. Hij helpt graag mensen bij het oplossen van conflicten. Daarnaast verdiept hij zich in verschillende opleidingen rond meditatie, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Hij is al van bij het begin medewerker van La Verna en voelt zich een spiritueel reiziger. Hij vindt het bijzonder om bij een beweging te zijn waarin kan gedeeld wor-den over de eigen spirituele groeiweg, vrij van alle dogma’s en in respect voor elkaars overtuigingen.
Tel. 0474 37 50 27 of mail vincentcb@skynet.be

 

Frederic Meyvaert (1965) is van jongsher geboeid door het Oudgriekse aforisme γνῶθι σεαυτόν (“ken uzelve”) en de eeuwige wijsheidstraditie. Als ondernemer en museumspecialist reisde hij de wereld geregeld rond om antieke culturen in het licht te helpen zetten. Tijdens zijn omzwervingen kwam hij niet alleen in contact met politiek-economische actoren, archeologen, kunsthistorici en cultuurfilosofen, maar ook met de spirituele scène. Hij ontmoette gnostische christenen, neoplatonisten, alchemis-ten, soefi’s, bhakta’s, yogi’s, advaitins, taoïsten, zen meesters, dzogchenpas en sjamanen. Hij deelt graag wat hij tijdens zijn reizen en op zijn zitkussen geleerd heeft, zoals het belang van openheid, humor, stilte, verwondering en het blijvend centraal stellen van je eigen ervaring.

Lieven Ostyn (1952) studeerde geneeskunde en economische wetenschappen. Zijn belangrijkste bron van inspiratie vindt hij in het domein van zelfgenezing, meditatie en mystiek. Hij is docent anatomie, immunologie en neurowetenschappen in diverse complementaire opleidingen. Twintig jaar geleden ontwierp hij een meditatieve manier van boogschieten waarbij hij mensen begeleidt om hun doelen te bereiken op een ‘zen-volle’ manier. Met pijl en boog is hij regelmatig te gast in stilte- en meditatiecentra.
Mail lieven.ostyn1@telenet.be
Zie ook: www.meditatiefboogschieten.be

Pieter Tuytten (1960) studeerde af als industrieel Ingenieur (KIHO), licentiaat in de Informatica (VUB) en master of science of information Management (UFSIA).
Een parallelle veelzijdige opleiding (Emotioneel lichaamswerk, sjamanisme, kernkwaliteiten, enneagram, mindfulness, NLP practitioner/master, TGI, Geweldloze communicatie, …) bracht hem in contact met andere vormen van wijsheid. Als gecertificeerd NLP-trainer geeft hij reeds 13 jaar NLP kennismakingsdagen.

Nancy Van Compernolle (1967) heeft 25 jaar als kleuterjuf gewerkt, waarvan 12 jaar in een Steinerschool. Ze volgde allerlei cursussen voor persoonlijke ontwikkeling en verdieping en ook creatieve workshops, zoals zang, dans, tekenen en schilderen. Ze is zeer geboeid door dans en volgde diverse dansstages: sacrale dans bij verschillende docenten, renaissancedans, hedendaagse dans en dansexpressie. Haar liefde voor sacrale dans wil ze graag delen met geïnteresseerden binnen La Verna.
Tel. 09 224 04 08 of 0473 21 55 63 of mail nancy.vancompernolle@hotmail.com

Kristin Vanschoubroek (1953) is licentiate rechten, studeerde gezinswetenschappen en volgde opleidingen gestalt, psychosynthese en de bejegeningsmethode (Nand Cuvelier). Ze heeft een zelfstandige praktijk voor individuele begeleiding, partner- en gezinsbegeleiding en ze is groepstrainer. In haar werk combineert ze spirituele en psychologische inzichten. Het doel van haar werk is mensen vrijmaken, zodat ze kunnen leven vanuit hun authenticiteit. Kristin is de stichter en bezieler van La Verna.
Tel. 09 282 21 81 of mail kristin@laverna.be

Adriaan van Zelst (1942) heeft steeds op twee sporen geleefd. Meer dan dertig jaar werkte hij in het bedrijfsleven. Einde 1999 ging hij op pensioen als Algemeen Directeur KBC en Voorzitter van het Crisiscomité KBC. Ook werkt hij al meer dan veertig jaar als therapeut en coach voor particulieren, bedrijfsleiders en groepen. Hij is oprichter-directeur van het ‘Centrum voor Bewustzijnsgroei Kosmadrileen’ en senior-trainer van het ‘Centrum Zijnsoriëntatie België’. Hij heeft tot nu toe meer dan duizend voordrachten, cursussen en workshops gegeven over bewustzijnsgroei, kosmische wetten, symbolentaal en andere esoterische onder-werpen. Tel. 0475 26 60 44 of mail adriaan.vanzelst@telenet.be. Zie ook: www.kosmadrileen.be

Adinda Verbanck (1974) werkte als maatschappelijk werkster in een psychiatrisch ziekenhuis en als traject-begeleidster in thuissituaties. Zij deed ervaring op met vele doelgroepen. Het raakvlak van klassieke hulp-verlening, alternatieve hulpverlening en spiritualiteit boeit haar. Ze volgde een opleiding tot systemisch counselor (gezins- en relatiebegeleiding) en tot sjamanic counselor. Ze houdt van sprookjes en mythen en is geïnteresseerd in de verschillende wijsheidstradities. Het is vooral de verbinding met de kwetsbaarheid van anderen en van zichzelf die Adinda sleutels aanreikt om het hart te openen en mildheid te ontwaren. Adinda heeft een eigen praktijk “Op verhaal komen”. Hier ondersteunt ze mensen om de verbinding met het eigen levensverhaal te verdiepen.
Tel 0491/91 61 69 of mail adindaverbanck@hotmail.com. Zie ook www.opverhaalkomen.eu